Ne propustite!

Finalna epizoda nagrađivane turske serije 'Ljubav osvetnika', o osveti suprotstavljenih moćnih obitelji Midjata - Šadoglu i Aslanbei, gledatelje očekuje danas u programu Nove TV. Vrhunska produkcija serije osvojila je srca publike u stotinjak zemalja, ali i kritičara koji su seriju ovjenčali nagradama. Serija 'Ljubav osvetnika' osvojila je nagrade izraelskog TV programa specijaliziranog za turske sapunice u kategorijama za najbolju seriju, najbolji televizijski par, najbolju glumicu te najbolju mladu glumicu.

Gledatelji su imali priliku pratiti razvoj ljubavnog odnosa lijepe Rejan, unuke obitelji Šadoglu i odlučnog Mirana, unuka Azize Aslanbei koji je pod bakinim okriljem dugo pripreman da izvrši osvetu protiv Šodagluovih. Iako su odgojeni da život provedu mrzeći jedan drugoga, oni su svojom ljubavi prkosili dvjema zavađenim obiteljima te ih na kraju čak i spojili u veliko prijateljstvo. Zaljubljeni par, ali i ostali članovi zavađenih obitelji, pred očima gledatelja otkrivali su spoznaje koje su iz korijena mijenjale njihove živote.



Nakon brojnih uzbudljivih i napetih prevrata, u posljednjoj epizodi vidjet ćemo kako Rejan i Miran pokušavaju okupiti obitelj koja se raspala nakon kaosa koji je Jaren uzrokovala te nakon što ju je policija uhitila za Harunovo ubojstvo. Azize, koja daje sve od sebe kako bi zaštitila djecu koju joj je povjerio sin Hazar, nailazi na osobu koju nije očekivala. Naime, Azize će opet postati Ajše. Rejan kreće s novim projektom u Zakladi Umut. Novi je projekt početak pustolovine koja obiluje iznenađenjima za Rejan i Mirana, a otvaraju se i nova vrata u pogledu proširivanja njihove male obitelji.



Osim napete završnice serije 'Ljubav osvetnika', gledatelji će večeras imati prilike gledati i rasplet dramatične i napete turske serije 'Ambasadorova kći'.

U ovoj dramskoj seriji koja je okupila izvrsnu tursku glumačku ekipu, imali smo prilike gledati Nesilah Atagul Dogulu kao Nare, Engina Akyureka kao Sandžara i Tubu Buyukustun kao Mavi. U potrazi za izgubljenom ljubavi, glavnog lika Sandžara čekali su neočekivani prevrati, a neizvjesnost je rasla sa svakom epizodom sve do samog kraja. Imali smo tako prilike gledati i nesmiljenu borba likova sa svojom okolinom i samima sobom koji su mnogo puta ulazili u potpuno neočekivane situacije.



U posljednjoj epizodi ne propustite pogledati zašto Guven mora što prije pronaći unuku i odvesti je njezinoj kćeri. Dok je još u bijegu od Sedata, Mavi će pući vodenjak i dijete bi trebalo stići uskoro. Sav će se slijed događaja promijeniti upletanjem neočekivane osobe u toj iscrpljujućoj potjeri. Dok Elvan i Jahja kreću na novi put u svom životu, Jahja iznenadi Elvan još jednim događajem koje je priredio. U suprotnosti s tom srećom, tamni oblaci koji su se nadvili nad Zehrom i Kavrukom promijenit će sudbine mnogih.



Ne propustite veliko finale omiljenih serija 'Ljubav osvetnika' i 'Ambasadorova kći' večeras na Novoj TV! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju