Hoće li sve zavrzlame u Zlatopolju imati sretan završetak?

Ne propustite pogledati kako će završiti zavrzlame u životima omiljenih likova iz Zlatopolja u finalnom tjednu hit-serije 'Zlatni dvori', a veliku završnicu pogledajte u srijedu, 7. lipnja, na Novoj TV!

'Zlatni dvori', serijska uspješnica Nove TV uz koju su gledatelji od prošle jeseni imali priliku pratiti ljubavnu priču seoske djevojke Ane i gradskog bogataša Petra, ali i brojne druge zgode u životima ostalih stanovnika sela u srcu Slavonije, dobit će svoj zaključak u srijedu, 7. lipnja. Likove koji svakodnevno uveseljavaju gledatelje pred malim ekranima tumači vrhunska glumačka postava koja uključuje Katarinu Baban, Matka Knešaureka, Helenu Buljan, Eciju Ojdanić, Roberta Kurbašu, Milana Štrljića, Jana Kerekeša, Duška Valentića, Petru Kraljev, Dijanu Vidušin, Petru Dugandžić, Tamaru Šoletić, Darka Milasa, Danka Ljuštinu i mnoge druge, a u velikoj završnici serije gledatelji će doznati hoće li njihovi omiljeni likovi napokon dočekati mir i ostaviti sve brige iza sebe, te kako će njihovi životi izgledati četiri mjeseca nakon događaja koje ovih dana pratimo na malim ekranima.



Početkom finalnog tjedna, uz pripreme za Anino i Petrovo vjenčanje i Evinu selidbu u kliniku naizgled se čini da će stvari napokon sjesti na svoje mjesto. Međutim, Neru, koja pomaže Evi spakirati stvari za selidbu, dočeka veliki šok kad bijesna Eva nasrne na nju. Žana će zateći Neru u nesvijesti, a uslijedit će policijska potjera za odbjeglom Evom. Mladen i Nera tako će nakon drugo vremena dočekati priliku da se posvete jedno drugome jer su uvjereni da je noćna mora s kojom su se dugo borili završila.



U međuvremenu, bliži se dan Anina i Petrova vjenčanja. Dok u dobrom raspoloženju teku pripreme, Zvonko paralelno potajno priprema veliko iznenađenje za Katu. Ana se uz Katinu pomoć uređuje za svoje vjenčanje, no zbunjena Kata ni ne sluti što joj se sprema kad je Ana pošalje kući da se preodjene, a umjesto Zvonka je dočeka Joza.



Kata će odraditi Petrovo i Anino vjenčanje kao kuma, no bit će popuno zatečena kad Zvonko klekne pred njom i u zaprosi je pred svim uzvanicima vjenčanja! Cijelo selo proslavit će dvostruko vjenčanje u ljetnikovcu te se nakon dugo vremena potpuno opuste jer su problemi daleko iza njih. Nera nakon svadbe odlazi spavati kod Rakitića, no nije svjesna da je Eva slijedi, naoružana nožem, te se priprema ponovno je napasti.



U velikom finalu serije 'Zlatni dvori' gledatelji će doznati što se događa u životima likova iz Zlatopolja četiri mjeseca nakon toga. Neru još uvijek progone noćne more zbog Evina napada, no Žana i Mladen priređuju joj posebno iznenađenje koje će je usrećiti. Zvonko i Kata zaljubljeni su kao i prvi dan, baš kao i Ana i Petar. Žana će dobiti trudove, a zahvaljujući Mladenu, ona i izbezumljeni Nikola dobit će prinovu koju su već dugo i željno iščekivali. Gledatelji će, stoga, u pozitivnom tonu i ubuđenju imati priliku oprostiti se od likova čije su dogodovštine pratili proteklih devet mjeseci!



Veliko finale serije 'Zlatni dvori' pratite u srijedu, 7. lipnja, na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju