Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi Farme.

Jurica se trudi da ga uzbuđenje previše ne ponese prije samog finalnog dvoboja: „Pokušavam da me ne ponesu previše neka euforija i uzbuđenje. Pokušavam biti što hladniji i smireniji. Trebam biti u balansu da kad uđem u arenu da me to sve ponese i da to iskoristim!“. Glavnu nagradu uložio bi, kaže, u obrazovanje na području fitnesa. „Finale Farme za mene, u ovoj dobi života, je stvarno veliki uspjeh, što god danas bilo!“, kazao je finalist Jurica. Dogovor s Ozrenom i Robertom, kaže, još uvijek vrijedi. Veliki finalni dvoboj je pred vratima.

Saša smatra kako je za boravak na farmi među 18 različitih karaktera bila potrebna staložena glava, radišnost i neki cilj u životu te dodaje kako je zbog toga dogurao do finala. „Sam život me otpočetka nije mazio baš nešto. Išao sam uz svoje roditelje, radio sam s njima, mučio se za sebe i njih i zahvalan sam im što su me tako odgojili!“, rekao je finalist Saša.

Osim za Juricu i Sašu, velik je ovo dan i za njihove mame. Ponosne na svoje sinove, mame su složne oko jednoga – „Moj sin je pobjednik!“. Otkrile su kakav je bio život njihovih sinova i koji su njihovi planovi s glavnom nagradom. Koji od njih će postati pobjednik i sa sobom ponijeti glavnu nagradu, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi Farme!

Tko je zaslužio pobjedu?

glasova:



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju