Humoristična serija Nove TV koja je bila veliki hit u Hrvatskoj, ostvarila je veliki uspjeh i na slovačkoj televiziji TV JOJ.

 Naime, slovačka produkcija je prema hrvatskom konceptu i scenariju snimila ovu zabavnu seriju, ondje nazvanu ''Hranica'', te je u prvom tjednu emitiranja srušila prvog konkurenta koji je također u tom terminu prikazivao novu seriju.

Premijerno je serija krenula 10. siječnja ove godine te je s dosegom od 970 000 gledatelja bila najgledaniji sadržaj u udarnom terminu. Serija je ostvarila 26.5 udjela u gledanosti, a i na komercijalnoj ciljnoj skupini također zabilježila rekordnu gledanost s 25.5 posto udjela u gledanosti. Još bolji rezultat ostvarila je serija s četvrtom epizodom koja je ostvarila 27.9 posto udjela u gledanosti.

Podsjetimo serija ''Na granici'' prvi je izbor gledatelja bila i u Hrvatskoj, gdje je ostvarila najbolji start domaće serije u povijesti Nove TV, te je popularnost zadržala tijekom obje sezone emitiranja, 2018. i 2019. godine kada je bila najgledanija serija u zemlji. To je bila i najguglanija serija te godine, a visoke brojke posjećenosti postizala je i na društvenim mrežama, stoga ne čudi da i na drugim tržištima serija '' Na granici'' također bilježi rekordan uspjeh.

Osim što su ''Lokvičani'' osvojili Hrvatsku, a očigledno je da su krenuli i u osvajanje Slovačke, serija je zabilježila veliki uspjeh i u Mađarskoj, još jednoj zemlji koja je prepoznala ovaj kvalitetan projekt Nove TV te prema tom konceptu snimili svoj proizvod. Ondje su seriju nazvali ''Keresztanyu'', počeli su s emitiranjem u siječnju prošle godine, te je i u ovoj zemlji bila među najgledanijim televizijskim sadržajima.

U galeriji pogledajte kako izgledaju slovački i mađarski glavni likovi, kao i glavni promotivni vizuali za obje serije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju