Sudjelovalo gotovo 100 000 korisnika

 

Posljednji mjesec 2023. označio je eru "Kuglolova" – velikog interaktivnog nagradnog natječaja Nove TV koji je postao neizostavni dio blagdanskog ugođaja brojnih domova diljem Hrvatske. "Kuglolov" je postao senzacija među gledateljima Nove TV s impresivnim brojkama – gotovo 100 000 korisnika sudjelovalo je u "Kuglolovu", a tijekom natječaja prikupljeno je više od milijun virtualnih božićnih kuglica.

Jedinstveni natječaj ''Kuglolov'' omogućio je gledateljima da sudjeluju u zabavnoj potrazi za virtualnim božićnim kuglicama koje su se prikazivale na ekranu, u programu Nove TV, ali i na portalima grupacije – DNEVNIK.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, gol.hr, punkufer.hr, krenizdravo.hr, zimo.hr te novatv.hr. Svaka od tih kuglica nosila je QR kod, a gledatelji su putem aplikacije DNEVNIK.hr imali priliku skenirati te kuglice, odnosno prikupljati na portalima grupacije. Ovaj inovativan pristup omogućio je sudionicima da ukrase svoje virtualno božićno drvce unutar aplikacije, produbljujući time svoje iskustvo gledanja televizijskog programa na novi, inspirativan način.

Svakog tjedna 10 najuspješnijih korisnika, koji su u najkraćem roku prikupili najveći broj kuglica, bilo je nagrađeno. Osim vrijednih tjednih nagrada, vrhunac natječaja predstavlja glavna nagrada – automobil koji je zasluženo osvojila dobitnica prikupivši 305 od ukupno 320 kuglica koje su se mogle prikupiti tijekom natječaja. Informacije o svim dobitnicima pročitajte na službenoj stranici "Kuglolova".

Interaktivna integracija TV sadržaja s digitalnom platformom nije samo potaknula sudjelovanje gledatelja, već je i postavila nove standarde za interaktivnost i angažman na domaćem medijskom tržištu. Nova TV, najjača multimedijalna platforma u zemlji, ovim je natječajem pružila jedinstveno iskustvo koje povezuje TV i digitalne platforme na način koji do sada nije viđen na ovim prostorima.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju