UFC Fight Night 127 će se prenositi uživo u subotu, 17. ožujka u 22 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana na Novoj TV

UFC se 17. ožujka vraća u London sa svojim 127. po redu eventom iz Fight Night serijala, a priredbu u O2 Areni predvodit će teškaški okršaj Fabricija Werduma i Alexandera Volkova. Borilački spektakl, s početkom u 22 sata, uživo će prenositi portal GOL.hr uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca, dok će se odgođeni prijenos prikazivati i u programu Nove TV.

UFC Fight Night 127 dobio je intrigantnu glavnu borbu, teškaški okršaj dva pretendenta na UFC titulu – bivšeg UFC-ovog prvaka Fabricia Werduma i bivšeg Bellatorovog prvaka, 29-godišnjeg ruskog dvometraša Alexandra Volkova. Na nadolazećem Fight Nightu ova će dva sjajna borca odmjeriti snage u potrazi za pobjedom koja bi mogla značiti i mjesto izazivača.

Na program Fight Nighta nalazi se i jedna neobična borba u poluteškoj kategoriji, ona Jimija Manuwe i Jana Blachowicza koji su se borili prije nešto manje od tri godine u sunaslovnoj borbi Fight Night u Krakowu. Danas je Manuwa četvrti borac ljestvice, dok se Blachowicz nalazi čak osam mjesta ispod njega, stoga je ovaj revanš veliki upitnik večeri.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju