Kako će se snaći u ulozi modnih dizajnera?

Muški dio kandidata u novoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' u novom izazovu ponovno će se vratiti u svijet mode. Postat će nakratko modni dizajneri, a morat će dizajnirati haljinu za svoje partnerice i to sa svojim potpisom. Njihove vještine dizajniranja ocijenit će art model Josip Tešija i direktorica direkcije izbora za Miss Hrvatske Maja Vračarić.Genijalci nisu previše uzbuđeni zbog ovog zadatka jer se nalaze na poprilično nepoznatom terenu. „Ne poznajem modu uopće“, kratko je rekao Nino. Dodaje kako se boji da će biti problema s Martinom, kao u zadatku s frizurom i da će ga ona ponovno napasti. „To mi je dodatan poticaj da ispadne što bolje“, priznaje Nino.

„Ubit će me mama ako ovo bude gledala“, kaže Marijan o svom dizajniranju i dodaje da mu to stvara veliki pritisak. Mislio je da će mu najveći izazov biti dizajniranje, ali nakon što Adriana dođe s prijedlogom igranja boce istine, stvari će se brzo promijeniti. „To će mi tata gledati!“, govori Adriana nakon što je Karlo zadao Heleni da poljubi upravo nju. „Bilo je predivno! Spojio sam dvije najbolje stvari u jednu“, oduševljeno kaže Karlo nakon ženskog poljupca. Ipak, Marino je odlučio „zapapriti“ situaciju i Karlu zadaje zadatak: poljubiti bilo kojeg muškarca!

Kojeg je muškarca odabrao Karlo, ima li Adriana veze s Lukinim prekidom s djevojkom te kako je izgledao striptiz jednog od genijalaca, gledatelji će moći vidjeti večeras od 22.30 na Novoj TV!

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju