UFC Fight Night 130 će se prenositi uživo u nedjelju, 27. svibnja u 19 sati na portalu GOL.hr, a istoga dana na Novoj TV

UFC sa svojom Fight Night priredbom 27. svibnja po prvi put stiže u Liverpool. Bit će to i najveća noć za lokalnog heroja, mladog i talentiranog nokautera velter kategorije Darrena Tilla kojeg će u ‘main eventu’ čekati bivši dvostruki izazivač Stephen Thompson. Događaj će se prenositi izravno na portalu GOL.hr s početkom u 19 sati, a istog dana bit će prikazan i u programu Nove TV. Borbe će komentirati Stipe Sladoljev i Zelg Galešić.

UFC-ova britanska MMA senzacija Darren Till sprema se za svoj najteži ispit u Ultimate Fighting Championshipu. Devetoplasiranog velteraša, koji je i dalje je neporažen u 17 dosadašnjih profesionalnih nastupa, čeka opasni bivši dvostruki izazivač Stephen ‘Wonderboy’ Thompson. Ovaj 35-godišnjak vratio se na pobjedničke staze u zadnjoj borbi kad je sudačkom odlukom porazio Jorgea Masvidala. Pobjeda na Tillom bi mu svakako dala vjetar u leđa koji mu svakako treba da bi još jednom osigurao napad na titulu.

Osim Tilla i Thompsona, ljubitelji borilačkih sportova uživat će u okršaju MMA veterana Neila Magnyja protiv UFC debitanta Craiga Whitea. UFC-ov debi u Liverpoolu na ‘fight cardu’ imati pregršt engleskih boraca pa ćemo tako u okršaju pero divizije gledati i Britanca Arnolda Allena koji će rukavice ukrstiti s Dancem Madsom Burnellom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju