UFC 230 prenosit će se uživo u noći sa subote na nedjelju, 4. studenog u 3 sata ujutro na portalu GOL.hr, a istoga dana na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, 4. studenog, UFC 230 stiže u legendarni Madison Square Garden u New Yorku i donosi meč za teškašku titulu: Daniel Cormier i Derrick Lewis u kraljevskoj kategoriji te Chris Weidman i Jacare Souza u sunaslovnoj borbi. Uz komentatorski dvojac, Vladu Bobana i Igora Pokrajca, UFC 230 prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 3 sata ujutro, a istog dana prikazat će se i u programu Nove TV.

Daniel Cormier
pred prvom je obranom titule UFC prvaka u teškoj kategoriji koju je priskrbio nokautom Stipe Miočića u srpnju. U svojoj bogatoj profesionalnoj MMA karijeri, u koju je krenuo s 30 godina, gubio je od samo jednog borca – Jona Jonesa, a u ovoj nadolazećoj borbi protiv Lewisa definitivni je favorit. Derrick Lewis je inače slavio u devet od posljednjih deset nastupa te mu po tome nitko ne može osporiti što se nalazi u borbi za titulu.

Ostatak popisa borbi donosi još tri obračuna u srednjoj kategoriji. Davidu Branchu će na suprotnoj strani biti Jared Cannonier, Karl Roberson dočekat će Jacka Marshmana, a program će otvoriti ljuti rivali Derek Brunson i Israel Adesanya.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju