Mnoštvo iznenađenja i uzbuđenja.

Ljepotice i genijalce u večerašnjoj epizodi očekuje mnoštvo iznenađenja i uzbuđenja. Parovi kreću na put na lokaciju koja donosi veliku promjenu u odnosu na prošle zadatke. U ovom zadatku testirat će se njihova snalažljivost i izdržljivost u prirodi, a današnji izazov će se prigodno održati – u šumi! „Ja želim biti malo u prirodi, maknut' se od grada i smoga“, kaže Helena s kojom se slaže i njezin partner Karlo.



Kandidati nisu ni svjesni što ih čeka u prvom timskom izazovu, a Adriana je jedna od onih kojima nije niti malo svejedno. „Ako ćemo morati prespavati u šumi, ja se samo nadam da nema zmija, medvjeda, divljih svinja ili bilo čega sličnog što je divlje“, prestrašeno je rekla. „Ne bih rekla da smo ja i šuma neki idealan spoj. Ne mogu ići u šumu nenašminkana, a ponijet ću i štikle za svaki slučaj“, dodaje Adriana čiji partner Luka sve to shvaća kao priliku za sarkastične komentare. „Ako te medvjed vidi bez šminke, to je kraj svijeta sigurno“, odgovara Luka na njezine izjave.

Večerašnja epizoda donosi odgovore na to kakva je fizička spremnost kandidata, kakve su njihove vještine u sklapanju šatora, a doznat ćemo i kako će kandidati proći vojnički poligon.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji:



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju