Ove nedjelje film je u glavnoj ulozi!

Tema nedjeljne emisije koja je pred nama je filmska večer. Kandidati će u svojim koreografijama na plesnom podiju oživiti neke od najpoznatijih filmskih ostvarenja. Svaki novi tjedan donosi novi izazov i novi ples. Od zvijezda smo doznali kako izgledaju pripreme za ovu nedjelju i što možemo očekivati od filmskih nastupa.

„Svaki novi tjedan nakon eliminacija započinje vrlo intenzivno jer je potrebno osmisliti koreografiju za novi ples koju opet treba uvježbati do nedjelje. Za ples u filmskoj večeri ću koristiti protezu koju još nisam koristila u ovoj sezoni, tako da će sigurno biti veselo i zanimljivo ali to je nažalost to što Vam mogu otkriti“, poručila je Maja Drobjnaković.

 

Frano Ridjan ne otkriva previše: „Meni se čini da teku pristojno, ali to će bolje Gabi odgovoriti. Mislim da će biti drugačije i jako živahno.“

 

„Pripreme su krenule ultra produktivno, očekujte ponovno da pršti od energije, zabave, veselja, šljokica i da donesemo tu zabavu na sceni. Jer po meni ples treba prenositi opušteno poruku jer ja u cijelom tom procesu i plesu uživam. Ponovno koristimo i skokove i koljena, bit će veselo što se tiče tog nekog momenta ozljeda i bodova, ali sve se to isplati kad daš svoj maksimum“, opisao nam je Marco Cuccurin.

 

Petra Kurtela najavila je „veliku transformaciju, zabavan i dinamičan ples“. Jedva čekamo vidjeti što će nam ona i Damir donijeti na plesni podij te kako će izgledati transformacija.

 

„Mislim da će biti baš užitak gledati, izabrali smo film koji je mnogim ljudima jedan od najdražih i mislim da će im to biti jako fora gledati“, objasnila je Daria Lorenci Flatz. Već nagađamo o kojem filmu je riječ!

Ana Zaninović dolazi iz sportskog svijeta, no iznimno se veseli transformaciji u jednu od dražih glumica.„Veselim se filmskoj večeri i ulozi koju ću imati u plesu. Imat ću priliku utjeloviti meni jednu od dražih glumica i tome se jako veselim. Ples je brz, razigran i dinamičan. Nadam se da ću se dobro snaći“, istaknula je.

 

„Sljedeća emisija će meni biti jako zabavna zato što plešemo na film. Ja sam zaljubljena u glavnog junaka tog filma, tako da mi se i sad razvukao osmijeh. Sigurna sam da će biti vedro, veselo, zabavno i samo trebam zamoliti sve koji budu gledali da drže fige da se ne poskliznem i da ne otplešem onako kako ne bih htjela. Očekujem dobre vibracije i nadam se da ćemo vas zabaviti“, poručila je Emilija Kokić koja ne skriva veliko uzbuđenje.

Očekuje nas još jedno spektakularno i glamurozno izdanje showa u kojem će nas zvijezde odvesti u svijet filma i legendarnih glumačkih ostvarenja, a novu epizodu ne propustite pogledati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju