Finale i utakmica za treće mjesto na Novoj TV i portalu gol.hr

Uzbudljivi sportski trenuci dostižu vrhunac u nedjelju, 18. lipnja, kada će Hrvatska i Španjolska ući u epski obračun koji će odrediti pobjednika Lige nacija. Prijenos utakmice i specijalnu emisiju gledatelji mogu pratiti od 20 sati na Novoj TV i portalu gol.hr.

UŽIVO utakmicu možete gledati OVDJE.

Na jednoj strani imamo hrabre hrvatske nogometaše, koji su dokazali svoju kvalitetu i borbenost tijekom turnira. S druge strane, Španjolska dolazi s bogatom nogometnom tradicijom i sjajnom momčadi koja će pružiti jak otpor. Bit će to sukob nogometnih divova koji će odrediti pobjednika i novog prvaka Lige nacija.

Osim prijenosa utakmice, Nova TV svojim gledateljima donosi i specijalnu emisiju koju vodi Vlado Boban, a komentatorska postava sa Slavenom Bilićem, Mariom Stanićem i Robertom Jarnijem analizirat će ključne trenutke, pružajući gledateljima dublje uvide i stručne komentare o svemu što se događa na terenu.

Utakmica za treće mjesto za koje se bore reprezentacije Nizozemske i Italije na rasporedu je ranije toga dana, od 14.30 na Novoj TV i gol.hr-u.

Ne propustite ovaj povijesni sportski događaj i provedite nedjelju uz Novu TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju