Koga će Denis poslati u duel?

Dominikanska Republika postala je epicentar uzbuđenja. Natjecatelji 'Survivora' suočavaju se s brojnim izazovima i napetim događajima, a u fokusu je plavi tim zbog neslaganja među njegovim članovima.

Zadatak u igri za plemenski imunitet je bio odgurati drvena kolica s jednog dijela terena na drugi. Na tom putu morali su pokupiti tri lopte. Kad su došli na kraj poligona, morali su srušiti lopte, ali pritom nisu smjeli srušiti i kocke koje su bile postavljene na njima. Za osvajanje pobjede bilo im je potrebno šest bodova. Igru su otvorili David za plavo i Marko za crveno pleme, a prvi bod osvojio je David. No sa šest naprama dva pobjedu su na kraju ipak osvojili crveni. „Neki od nas se više borimo jer smo u nezgodnijoj situaciji, pa želimo dogurati što dalje. Sutra ćemo se potruditi to izjednačiti da steknemo neku prednost, da izbjegnemo najcrnji scenarij u kojoj bi dvoje iz plavog tima moralo u duel“, osvrnuo se Denis na trenutačnu situaciju nakon gubitka igre.

Filip mu je zamjerio što je rekao da se neki bore više od drugih članova tima. Istaknuo je da nije ni igrao baš zato da se ne pomisli da će igrati lošije kako bi njihovo pleme išlo u nominacije. „Denis je opet digao paniku“, kaže on. Iako se činilo da je manji klan ugrožen, u igri za imunitet najviše uspjeha imao je Denis, pa je ogrlica pripala njemu. On je s ogrlicom dobio imunitet, ali i priliku da direktno nominira još jednu osobu za duel. Ali, veći klan zamjerio je Davidu što je prepustio pobjedu jer je, vidjeli su, namjerno odigrao lošije kad je vidio da su u igri ostali još samo on i Denis.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju