Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića prema istinitom događaju otkriva što je prethodilo okrutnom ubojstvu.

Nova epizoda dokumentarno-igranog serijala 'Tragovi', snimljenog prema istinitom događaju, rekonstruira razrješenje misterioznog ubojstva iz listopada 2011. koje je tada šokiralo čitavu Hrvatsku.

Mladi par svoju je višegodišnju vezu okrunio brakom. Živjeli su skromnim, mirnim i povučenim životom, a jedna stravična noć sve je promijenila. Suprug je hladnokrvno ubijen u obiteljskom domu, a dokazi na mjestu događaja istražitelje su doveli do otkrića jednog od najbrutalnijih zločina koji je zgrozio Hrvatsku.



Prvi tragovi, ali i iskazi supruge ubijenog istražitelje su vodili prema tezi kako se pljačka tročlane mirne obitelji pretvorila u krvavo ubojstvo kojem je svjedočilo i četverogodišnje dijete. Kroz svjedočanstva obitelji i prijatelja žrtve te policijskih istražitelja i forenzičara, 'Tragovi' raspliću jedan od najkrvavijih planova ubojstva na području Hrvatske. Gledatelji će po prvi puta moći vidjeti nikad objavljene snimke ispitivanja „fatalne plavuše“ koja će otkriti što je bio okidač šokantnog ubojstva koje je potreslo Hrvatsku.



Ne propustite 'Tragove' koji će vam otkriti pozadinu jednog od najokrutnijih zločina u Hrvatskoj večeras u 22.30 na Novoj TV! Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte na besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju