Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi priču o zločinu koji povezuje nestalu djevojku i zakrvavljenog muškarca iz šume.

Dokumentarno-igrani serijal ‘Tragovi’ autora i voditelja Domagoja Mikića gledateljima Nove TV večeras od 22:30 donosi priču o nestanku mlade 23-godišnje Tihane Jandroković.

Mlada zagrepčanka Tihana omiljena je bila među prijateljima, ali i kupcima u trgovini u kojoj je radila. Kobnog srpanjskog dana uputila se prema gradu kako bi se našla s prijateljicom, ali plan koji je svima ispričala iznenada je promijenila i odlučila otići na susret o kojem nikome nije govorila. Otac je prijavio njezin nestanak nakon što mu se nije javljala, a poziv koji mu je stigao nakon nekog vremena s Tihaninog mobitela pamtit će cijeloga života.

Tragajući za mladom 23-godišnjakinjom, policijska patrola te večeri naišla je na izbezumljenog starijeg muškarca umrljanog krvlju, koji je istražiteljima odlučio ispričati što se zapravo dogodilo u šumi samo nekoliko sati ranije. Stravičan rasplet situacije zaprepastio je sve, a klupko Tihaninog nestanka tada se počelo odmotavati. Stariji čovjek pronađen u šumi bio je Tihanin očuh, istovremeno i dugogodišnji ljubavnik, s kojim se na dan nestanka odlučila naći. Večerašnji ‘Tragovi’ ekskluzivno donose ispovijesti Tihanine obitelji i prijatelja, a svoje viđenje slučaja ispričat će i policijski inspektori i službenici koji su radili na slučaju.

Ne propustite ‘Tragove’ koji donose stravičnu priču o ljubavnom labirintu koji je zaprepastio Hrvatsku, večeras od 22:30 na Novoj TV! Propuštene epizode ‘Tragova’ pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju