Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi potresnu priču o tragičnom slučaju Kristine Šušnjare koji je rasplakao čitavu naciju.

Dokumentarno-igrani serijal 'Tragovi' autora i voditelja Domagoja Mikića gledateljima Nove TV večeras od 22:30 donosi misterioznu priču o nestanku mlade Triljanke Kristine Šušnjare.

Uobičajenu rutinu brojnih stanovnika cetinskog kraja prekinuo je nestanak omiljene i rado viđene 21-godišnje studentice ekonomije. Svaki trag izgubio joj se nakon što je krenula u noćni izlazak u Sinj. Prijateljice, s kojima se Kristina trebala sastati, u početku nisu ni sumnjale da se s njom nešto dogodilo. Izbivanje i nejavljanje na mobitel kod njezinih roditelja ipak je probudilo alarm sumnje pa su već istog dana prijavili nestanak svoje kćeri.U potragu za nestalom Kristinom osim policije uključili su se vatrogasci, gorska služba spašavanja, ali i sami mještani, no potraga je trajala bezuspješno. Mozaik misterioznog nestanka rasvijetlio je slučajni prolaznik koji ekipi 'Tragova' otkriva šokantnu scenu koju će pamtiti cijeloga života. U policijskoj rekonstrukciji gledatelji će moći po prvi puta vidjeti čovjeka koji je od samog početka znao sudbinu nestale Kristine.Ne propustite 'Tragove' koji donose potresnu priču o tužnom završetku života Kristine Šušnjare večeras od 22:30 na Novoj TV! Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr. Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju