U minutama do uključenja Supertalenta u televizijski eter, Mia će naći u čekaonici s novih desetero polufinalista i provjeriti kakva ondje atmosfera vlada.

 Nova polufinalna epizoda Supertalenta je pred nama, a jednako tako i nova uključivanja naše Mie Kovačić na YouTube kanal Nove TV u emisiji 'Backstage s Miom'.

Ove nedjelje na najpoznatiju pozornicu stat će novih deset polufinalista i pokušati izboriti svoje mjesto u finalu showa. No, prije nego na nju stupe otkrit će Miji u kojoj mjeri je trema, ukoliko je ima, zastupljena te koji je po njima najbolji način da ju se zatomi. Neće se također ni libiti Miji pokazati pokoji plesni pokret, otpjevati pokoju dionicu, zažonglirati, kao i uvesti ju u svijet magije.

U nadolazećim uključivanjima na YouTube kanalu Nove TV Mia će porazgovarati s nekima od produkcijske ekipe, a koga će ovoga puta uloviti, ne propustite doznati.

 Žiri i voditelji također će se naći pred kamerom ekipe iz emisije 'Backstage s Miom', a Mia će i ovoga puta pokušati od njih doznati sve ono što zanima gledatelje. Prošle nedjelje u uključenju Maja je zadala Miji izazov – da sljedeću emisiju i Mia ima frizuru kao i ona, a kako će joj Mia odgovoriti na ovaj izazov, ne propustite doznati.

Gledatelji će isto tako prvi moći i doznati koji su prvi dojmovi naših natjecatelja nakon nastupa, a ne propustite ni prve izjave finalista u Backstageu s Miom!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju