Film ispunjen humorom i emotivnim scenama

Snažna ženska energija glavna je sastavnica filmskog sastava filma „Večer s Katherine“. Glavnu ulogu u filmu utjelovila je oskarovka Emma Thompson, koja je također i napisala scenarij za film. Film je režirala Nisha Ganatra, a donosi osvježavajuću perspektivu na temu žena u televizijskoj industriji ispunjenu humorom i emotivnim trenutcima.

Emma Thompson sjajno je utjelovila lik Katherine Newbury, dugogodišnje voditeljice talk-showa „Večer s Katherine“, koja je suočena s padom gledanosti i kritikama zbog manjka raznolikosti u svom timu. Sa željom da to poboljša i popravi gledanost svoje emisije zaposli mladu žensku scenaristicu Molly Patel koju tumači sjajna Mindy Kaling. Kako se razvija radnja filma tako se i odnos između Katherine i Mindy razvija, a njihova odlična kemija na ekranu pruža komične, ali i srcedrapajuće trenutke.

 

Film se bavi temama kao što su rodna neravnopravnost, rasna raznolikost te borbe žena u televizijskoj industriji. Emma Thompson se ističe svojom snažnom izvedbom kao Katherine, koja je složen lik s mnogo dimenzija. Ona se bori s očekivanjima javnosti, starenjem, i pokušava pronaći ravnotežu između poslovnog uspjeha i osobnog zadovoljstva.

Njihova suradnja pokazuje važnost međusobne podrške žena u radnom okruženju i potrebu za promicanjem raznolikosti.
Osim toga film je dobio brojne pohvale za vizualnu estetiku, kostimografiju i glazbu, a film je i osvježavajući primjer u kojem su žene u glavnim ulogama, kako ispred kamere, tako i iza nje.
Film „Večer s Katherine“ predstavlja film koji će vas nasmijati, ali i potaknuti na razmišljanje o važnosti raznolikosti, jednakosti i hrabrosti u suvremenom svijetu zabave.

Film "Večer s Katherine" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju