Utakmicu Portugal – Hrvatska pratite na Novoj TV i gol.hr -u 5. rujna od 20 sati

Dva mjeseca nakon oproštaja od EURA, Vatreni su pred novim izazovima. Izabranike Zlatka Dalića očekuje četvrto izdanje Lige nacija, a utakmicu Portugal – Hrvatska gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i portal gol.hr 5. rujna od 20 sati.

Utkamicu možete pratiti OVDJE

Nakon EURA od reprezentacije su se oprostili Marcelo Brozović i Domagoj Vida, no neuništivi kapetan Luka Modrić i dalje će predvoditi Vatrene. Zlatko Dalić najavio je kako je glavni cilj u Ligi nacija isprobati određena rješenja uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, no ni rezultat neće biti nevažan. U prošlom izdanju Hrvatska je osvojila srebro, nakon što je u skupini bila ispred Danske, Francuske i Austrije, u polufinalu pobijedila Nizozemsku, te u finalu tek nakon jedanaesteraca bila zaustavljena od Španjolske. Novo izdanje Vatrenima je donijelo skupinu s Portugalom, Poljskom i Škotskom. Prve dvije reprezentacije izborit će plasman u četvrtfinale, trećeplasirani će razigravati za ostanak u elitnom rangu, dok će posljednjeplasirana reprezentacija preseliti u niži rang. Hrvatska će svoj put početi gostovanjem kod favorita skupine Portugala, 5. rujna u Lisabonu, a tri dana kasnije u Osijeku ćemo ugostiti Poljsku. Zlatko Dalić za ovu akciju prvi je put pozvao veznjaka Dinama Petra Sučića i napadača Eintrachta Igora Matanovića, a nakon duže vremena u krugu reprezentacije ponovno su Duje Ćaleta – Car i Kristijan Jakić.

Sve utakmice Lige nacija gledatelji će ponovno moći pratiti na Novoj TV. Kroz uvodnu emisiju uoči utakmice protiv Portugala vodit će vas Milan Stjelja, uz stalne stručne komentatore Roberta Jarnija i Aljošu Vojnovića. Komentator utakmice bit će Saša Lugonjić, a prve reakcije izbornika Dalića i igrača donijet će Stipe Antonijević.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju