„Najviše se radujem da vidim gospođu Maju Šuput“

Ove nedjelje na rasporedu je pretposljednja audicijska epizoda Supertalenta, a među deset novih kandidata koji će zasjati na velikoj pozornici naći će se i jedno poznato lice. Nakon četiri godine na pozornicu Supertalenta vraća se Mladen Fajfarić koji tijekom svog prvog pojavljivanja u showu nije uspio osvojiti prolazne glasove žirija, ali je itekako osvojio njihova srca. Štoviše, dojam koji je Mladen ostavio na žiri i publiku tijekom svoje prve audicije omogućio mu je da se pojavi kao gost iznenađenja u polufinalu šeste sezone.

Simpatičnog Varaždinca prijatelji i poznanici uspoređuju s pjevačem Zdravkom Čolićem, a upravo je po izvedbama njegovih pjesama ostao upamćen i među gledateljima Supertalenta. Četiri godine nakon svog debija u showu, Mladen ostaje vjerni obožavatelj legendarnog pjevača, a upravo će njegovu pjesmu odabrati za svoj povratnički nastup. „Danas djelujem puno opuštenije, sasvim nešto drugačije od onog prije četiri godine… Najviše se radujem da vidim gospođu Maju Šuput“, poručuje Mladen na kojega je Maja Šuput ostavila poseban dojam.

„Ja vjerujem da će mene žiri prepoznati. To sto posto garantiram i vjerujem da hoće“, predviđa Mladen, no pri dolasku na pozornicu iznenadit će ga zbunjeni izrazi na licima članova žirija koji ga naizgled neće prepoznati. „Ja se ne sjećam gospodina“, komentirat će Maja, nakon čega će ih Mladen podsjetiti na svoja prijašnja dva nastupa.


„Ma sjećam se Fajfariću stari, kako se ne bih sjećala?“, povikat će Maja koja će Fabijanu, koji kao novi član žirija dosad nije imao prilike uživo vidjeti Mladenove nastupe, najaviti da može očekivati pravi show. „Znači Fabijan, ovo je the točka. Fajfarić je naš prijatelj“, poručit će Maja koja će potom zamoliti publiku da ustane na noge. Kojim će Čolićevim hitom ovoga puta Mladen rasplamsati atmosferu u studiju pogledajte u nedjelju u 20:15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju