U Zaglave stižu novi likovi!

Dolaskom novih zanimljivih likova u uspješnu dnevnu dramsku seriju "Kumovi" rastu uzbuđenje i napetost. Zavodnik Janko naći će se u velikoj nevolji kada u Zaglave stigne odlučna Valentina, njegova bivša ljubav, koju je utjelovila nagrađivana filmska i kazališna glumica Tena Nemet Brankov. ''Atmosfera na setu je vrlo ugodna i opuštena. Valentina, lik koji glumim je mlada žena koja vrlo dobro zna što i koga želi u životu'', otkriva nam Tena.

Osim Valentine, sljedećeg tjedna nove događaje pokrenut će i Soldo, lokalni mafijaš i vlasnik restorana, kojeg je utjelovio karizmatični i cijenjeni filmski, televizijski i kazališni glumac, Mladen Vulić. U epizodnoj ulozi konobara Roka prepoznat ćemo glumca Marka Petrića poznatog po ulogama u serijama poput "Drugo ime ljubavi", "Čista ljubav", "Zora dubrovačka", a uskoro ćemo ga gledati i u showu Nove TV ''Ples sa zvijezdama''.

U narednim epizodama vidjet ćemo kako se tri obitelji povezane kumstvom i interesom sukobljavaju u utrci za novcem i odlučuju o sudbini mjesta, bore se za svoje snove, ali i za golu egzistenciju te stavljaju na kocku najvrijednije što imaju.

Valentina će iznenaditi Janka dolaskom u Zaglave, no iako je se Janko isprva pokušava riješiti, kada vidi zagrljaj Luce i Zlatana predomisli se, pa prihvati Valentinin dolazak. Nakon zajedničkog druženja, Janko se budi pored Valentine i odmah zažali. Kako bi je se riješio, odvodi je najprije u kuću Gotovac te prihvati njezinu ponudu za posao u Zagrebu. Oprostiti se od Luce, no kad od Lare sazna za svoje ime na Macanovoj grobnici, odluči ostati i pomoći ocu.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije "Kumovi", od ponedjeljka do petka od 20.15 na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju