U subotu 17. prosinca u ponoć, gledatelji Nove TV, posebice ljubitelji sporta, pratite borilački spektakl u režiji FFC-a.

U zagrebačkoj Areni očekuje nas jedanaest spektakularnih MMA i kickoboxing borbi. Gotovo svi dvoboji bit će naslov prvaka, njih deset, zbog čega FFC 27 u Zagrebu nosi kodni naziv „Noć šampiona“. Posebno se ističe činjenica kako će u subotu navečer nastupiti čak šest Hrvata koji će, uz podršku publike, tražiti svoj put do pobjede.

Prijenos na Novoj TV možete pogledati pod iskusnom voditeljskom palicom Vlade Bobana te sukomentatorom, iskusnim MMA borcem, Igorom Pokrajcem koji će gledatelje stručno i detaljno voditi kroz sve borbe tijekom večeri.


 

''Čeka nas zaista spektakluarna borilačka večer u režiji FFC-a. Ne sjećam se neke borilačke priredbe koja je imala toliko mečeva za titulu. Matchmaker FFC-a Marko Petrak zaista si je dao truda i vidjet ćemo niz neizvjesnih mečeva. U slobodnoj borbi imamo uzvrat Stošića i spremnog Staringa, a bit će zanimljivo vidjeti izdanje Luke Jelčića koji trenira u kampu Connora McGregora, Filip Pejić je dobio iznimno opasnog protivnika. S druge strane Samo Petje i Tigran Movisyan sigurno će pružiti vatru u ringu, a vidjet ćemo može li Daniel Lentie ugroziti kralja teške kategorije u kickboxingu Mladena Brestovca. Posebno me intrigira uvijek atraktivni Pavel Žuravljev.'', najavio je spektakl novinar Nove TV i voditelj prijenosa Vlado Boban.


MMA:
Darko Stošić(C) (SER) vs. Dion Staring (NED), HW – borba za naslov
Maro Perak (CRO) vs. Jeremy Kimball (USA), -93kg – borba za naslov
Pavel Doroftei (MOL) vs. David Mitchel (USA), -84kg – borba za naslov
Ivica Trušček (CRO) vs. Roberto Soldić (GER/BiH) -77kg – borba za naslov
Luka Jelčić (CRO) vs. Danilo Belluardo (ITA), -70kg – borba za naslov
Filip Pejić(C) (CRO) vs. James Brum (ENG), -66kg – borba za naslov

KB:
Mladen Brestovac(C) (CRO) vs. Daniel Lentie (CAM/FRA), HW – borba za naslov
Pavel Zhuravlev(C) (UKR) vs. Dževad Poturak (BiH), -95kg – borba za naslov
Denis Marjanović (BiH) vs. Rene Wimmer (AUT), -85kg – borba za naslov
Jasmin Bajrović (CRO) vs. Ivan Bilić (CRO), -77kg
Samo Petje (CRO) vs. Tigran Movisyan (CZE/ARM), -70kg – borba za naslov

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju