Vrijeme odluke se bliži!

Velika završnica emisije 'Ženim sina' donosi konačan odgovor na pitanje koja će djevojka doći do prstena i njime zapečatiti svoju ljubav s nekim od kandidata. U proteklim tjednima gledatelji su tako pratili četiri kandidata Josipa, Mateja, Ivana i Bruna i njihove zgode i nezgode s djevojkama koje su sve pod budnim okom pratile majke Suzana, Ljiljana, Dubravka te otac Mile. Kroz emisiju su gledatelji mogli vidjeti kako oženiti sina roditeljima definitivno nije lak zadatak. Svaka od majki u showu ima svoju favoritkinju, ali ipak ne možemo znati jesu li djevojke koje se njima sviđaju one koje će naposljetku odabrati njihovi sinovi.



U veliku završnicu druge sezone 'Ženim sina?' svaki od kandidata ušao je s po dvije djevojke s kojima je razvio najdublju povezanost. Mama Suzana svom sinu Josipu na početku showa dala je obiteljski prsten s ciljem da ga stavi na ruku djevojci ukoliko bude siguran da je to osoba s kojom želi provesti život. Iako je Josip priznao svoje emocije prema Natali, obiteljski prsten još neko vrijeme ostat će kod mame. Mama Suzana kazala je kako je njezin favorit bila Ivana Isabella, no nakon što je prešla kod kandidata Mateja, više nema favorita. „Niti jedna ovdje nema kapacitet da bude s Josipom. Neke ljude treba zaslužiti“ odlučna je mama.

Na dan odluke pred Josipom će se naći Natali i Patricia. „Ne mogu se snaći u tim emocijama. Pustio sam emocije da rade svoje“ kazao je Josip preplavljen emocijama.

U velikoj završnici Ivan će birati između Petre i Mirne. Premda je s Petrom kliknuo od prvog dana, a gledatelji su svjedočili i brojnim ljubavnim iskricama, pa i romantičnim poljupcima, čini se kako svoj odnos i dalje nisu uspjeli do kraja definirati. „Kroz cijeli ovaj show pokušavam spoznati što je s nama, ali Ivan nikako ne daje odgovor na to pitanje“ kaže Petra i dodaje: „Ne bih htjela da mi da prsten prijateljstva jer meni kad jednom čovjek stavi prsten, to je jednom i zauvijek.“

Bruno će pak birati između Martine i Julije. Kako kaže, već odavno je donio odluku, a sada će ju samo potvrditi. „Stigao je finalni dan, dan odluke, da se to klupko odmota do kraja i da se kaže što se ima reći“ kazao je Buno. Matejev odabir za finale su Karla i Ivana Isabella, s kojima je, kaže, razvio jedno divno prijateljstvo. „Ne žalim ni za čim i drago mi je da sam bio dio ovoga. Shvatio sam da mi je ovo donijelo puno dobroga u životu i ja sam se promijenio. Još sam čvršći nego na početku. Izlazim iz ovog showa kao pravi, čvrsti muškarac“ ponosan je Matej na sebe.

Vrijeme odluke se bliži, a koja od djevojaka će doći do prstena ne propustite doznati u srijedu od 22.30 sati u finalnoj epizodi druge sezone showa 'Ženim sina?'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju