Saznajte što vas očekuje u finalnoj epizodi serije 'Rat ruža'.

Priča o osveti, ljubavi i obiteljskim vezama privodi se kraju, a finale otkriva sve dugo iščekivane odgovore. Dvije zaraćene strane prošle su kroz obrate u svojim životima, a mržnja među njima ne prestaje ni nakon saznanja koje potpuno mijenja njihov odnos. Gulruino nekadašnje divljenje prema Gulfem pretočilo se u mržnju i želju za uništavanjem svega što joj pripada. Iako je mržnja obostrana, iznenadno saznanje da su smrtne neprijateljice zapravo sestre, za Gulfem mijenjaju situaciju. Dok se Gulfem mijenja na pozitivan način, Gulru ide potpuno suprotnim putem i sama se pretvara u ono što je oduvijek mrzila.

U finalnoj epizodi Gulru otkriva šokantnu tajnu i, unatoč prvotnom negiranju, shvaća da je krvlju vezana s najljućim neprijateljem. Bez obzira na to saznanje, Gulru odluči do kraja uništiti i ono malo što je Gulfem ostalo, pa joj je posljednja meta njezina veza s Tibetom. Gulru na osvetničkom putu uništava sve pred sobom, pa se tako okreće i protiv vlastite obitelji kako bi ostvarila jedini cilj u životu. Sa samo šest godina rekla je: „Kad odrastem bit ću Gulfem Sipahi“, a čini se da će taj cilj ostvariti pod svaku cijenu.

Kako će Gulru reagirati kad sazna da je Gulfem njezina sestra i hoće li postati Gulru Hekimoglu ili će se do posljednjeg daha boriti za prezime Sipahi? Tko će biti konačni pobjednik rata? Neočekivani obrati i nezamislivi ishodi očekuju gledatelje u finalnoj epizodi serije ‘Rat ruža’.

Finale uzbudljive serije 'Rat ruža' ne propustite pogledati u petak, 21. lipnja na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju