Pogledajte što vas očekuje u finalnoj epizodi showa

Kandidati showa "Ženim sina?" spremni su za spektakularni posljednji susret sa svojim odabranicama. Roditelji još uvijek ne znaju koje su djevojke odabrali njihovi sinovi, pa će se s nestrpljenjem okupiti kako bi zajedno proslavili kraj showa i početak potencijalnih novih ljubavi. Cvijeće, pjenušac i gosti spremni su, a preostaje samo vidjeti koje će djevojke dobiti prstenje. Velikoj ceremoniji, osim roditelja i obitelji, pridružit će se i bivše kandidatkinje od kojih su se neke u ratnoj atmosferi oprostile s kandidatima.

Kandidati će osjećati tremu i uzbuđenje prije nego što će roditeljima i gostima otkriti svoje odabranice. „Trema je tu, ja je prihvaćam kakva je i trema će nestati nakon što ja napravim svoje. Ja znam što ja želim, nemam što razmišljati dalje“, reći će Mirko koji je siguran u svoju odluku. Uzbuđen će biti i njegov tata Miljenko koji će Mirka podržati bez obzira na to koju djevojku odabere, iako će priželjkivati da to bude Andrea.

Izbirljivi Sebastian donio je svoju odluku, a preostaje vidjeti kako će je prihvatiti njegovi roditelji. Osim mame Sanje koja je vječna potpora svom sinu, ceremoniji će prisustvovati i tata Daniel. Sebastiana će najviše brinuti mamina reakcija, a priznat će da su mu njezina velika očekivanja najveći teret. „Ne znam što ću napravit, ne znam kako ću reagirati, ne znam što će mi mama reći. Nekako mi je najteži teret što ona ima velika očekivanja“, reći će Sebastian znajući da mama priželjkuje Barbaru kao njegovu odabranicu. Dok će nestrpljivo čekati Sebastianovu odluku, mama Sanja će se iskoristiti priliku da se našali s bivšim suprugom, pa će tako reći: „Ja samo ne bi htjela da moj sin u životu u budućnosti ima broj brakova kao moj bivši suprug“.

Kristian će biti posve siguran u svoju odluku, a osim obitelji podršku će mu doći pružiti i bivša kandidatkinja Tamara koja će pratiti svaki njegov potez. „Trenutno sam pod jednom jako velikom samokontrolom. Ne želim ništa ružno govoriti o Kristianu, iako bih mogla“, reći će Tamara koja će se ovoga puta suzdržati od svađe. „Prvi put u cijelom ovom showu i druženju s curama sam baš siguran, tako da mi tu sigurnost ne može nitko maknuti. Malo me trema hvatala, to je istina, ali mala doza treme uvijek je dobra“, reći će Kristian kojega ni Tamarin pogled ispod obrva neće pokolebati. Tata Zoran uzbudljivo će čekati odluku svog sina, ali neće kriti da favorizira Lorenu.

Antonio je kandidat koji još uvijek nije odlučio koju će djevojku odabrati, a u pomoć će mu, kao i uvijek, pristići mama. Dok će gosti s nestrpljenjem čekati njegovu odluku, obje djevojke stat će pred Antoniom, svaka s nadom da će ona biti njegova odabranica. „Melindi uopće nije mjesto pored mene i ona je jedina cura koja je najmanje zaslužila doći do samog kraja“, reći će Mihaela za svoju konkurenticu. Unatoč tome, Mihaela će biti užasno nervozna, a to će primijetiti i mama Mirjana, pa će tako komentirati: „Mihaela je bila pod velikim pritiskom. Čuli su joj se otkucaji srca, pa mislim čak iza nas“.



Uzbuđenje će biti na vrhuncu u trenucima prije proglašenja odabranica. Koje će djevojke kući ponijeti prsten i hoće li se neki kandidati kući vratiti samo s roditeljem ne propustite doznati u večerašnjoj finalnoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju