Bivši ljubavnici moraju surađivati kako bi izvukli živu glavu

 Film „Izgubljeni na horizontu“ gledateljima nudi filmsko iskustvo ispunjeno napetošću i neočekivanim obratima. Film vodi na putovanje koje istražuje koliko duboko seže ljudska izdržljivost u ekstremnim okolnostima. Naime, radnja filma odvija se u malom zrakoplovu, prikazujući glavne likove u izoliranoj i klaustrofobičnoj okolini. U glavnim ulogama nalaze se bivši ljubavnici Sara i Jackson, koji se nađu zarobljeni u zrakoplovu nakon što njihov pilot doživi srčani udar. Dok se avion nekontrolirano približava katastrofi, moraju prevladati sukobe i nesuglasice kako bi uspješno surađivali i preuzeli kontrolu te preživjeli.

Film seže u prošlost likova i njihovog odnosa što pruža razumijevanje njihove prošlosti i emocionalnog tereta koji sa sobom nose. Uvjerljivu izvedbu Sare, odlučne žene koja se mora suočiti sa svojim strahovima i preuzeti odgovornost u situaciji života i smrti, sjajno je odglumila Allison Williams. Dok s druge strane, Alexander Dreymon svojom izvedbom Jacksona prikazuje svoj glumački talent prikazivajući Jacksona istovremeno snalažljivog i ranjivog.

Karakteristika koja čini ovaj film izvanrednim je njegova sposobnost održavanja stalnog osjećaja napetosti, od trenutka srčanog udara pilota, pa sve do borbe upravljanja zrakoplovom. Film ističe sposobnost ljudskog dubinskog rasta i promjene čak i u najtežim okolnostima.

„Izgubljeni na horizontu" je uzbudljiv i adrenalinom napunjen film. S njegovim zanimljivim zapletom, dobro razvijenim likovima i vješto izvedenom napetošću, film uspješno donosi uzbudljivu avanturu koja drži publiku zainteresiranu od početka do kraja.

 

Film "Izgubljeni na horizontu" ne propustite u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju