Ne propustite prvu epizodu nove dramske serije 'Čista ljubav' u nedjelju ,10. rujna u 20 sati.

Ove nedjelje gledatelji imaju priliku pogledati prvu epizodu nove dramske serije ''Čista ljubav''. U prvoj epizodi upoznajemo glavne protagoniste među kojima je i Tomo kojeg u seriji utjelovljuje glumac Ivan Herceg. Nakon 25 godina, Tomo, sa kćeri Mašom (Dora Arar), vraća u Vrhovac, mjesto u kojem je proveo djetinjstvo i za koje ga vežu mnoge uspomene.


 

Dok Tomo spava, Maša se iskrada iz kupea. Istim vlakom u Vrhovac se, s bolesnom majkom, vraća Sonja, koja spašava Mašu iz potencijalno opasne situacije. U ulozi Sonje prepoznat ćemo glumicu Taru Rosandić dok njenu majku utjelovljuje glumica Sanja Vejnović. Izbezumljeni Tomo uvjeren je da je Sonja krivac za Mašin bijeg. No, kada mu Maša kaže da ju je Sonja zapravo spasila, Tomo se osjeća krivim.

U Vrhovcu, Tomu dočeka starija sestra, frizerka Branka (Olga Pakalović). Poneseni emocijama, prisjećaju se djetinjstva i tragične sudbine svojih roditelja.

U prvoj epizodi vidjet ćemo tako između ostalog i dramatičnu scenu automobilske nesreće u kojoj stradaju roditelji Tome i Branke, a u seriji ih tumače glumci Sara Moser i Slavko Sobin. Nakon što je stigao u Vrhovac, Tomo dobiva posao smetlara.

Lokalni moćnik Ranko (Momčilo Otašević) dolazi kod bogate udovice Edite (Ksenija Pajić), ne bi li kupio njenu vilu.

Edita, iako ekscentrična, pristaje. No, kada ugleda da su na njeno imanje došli živjeti Tomo i Maša, naglo se predomisli, što kod Ranka izazove bijes - on i Tomo, naime, imaju zajedničku prošlost.

Edita dolazi pozdraviti Tomu, no Branka ju praktički otjera s praga. Istovremeno, Ranko priredi iznenađenje za svoju djevojku Sonju – zaprosi ju pred cijelom njenom obitelji.
 

Kako će Sonja reagirati, kakvu će pomutnju Tomo izazvati svojim povratkom u rodno mjesto, saznat ćemo u uzbudljivoj prvoj epizodi serije 'Čista ljubav', u nedjelju od 20 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju