'Ples sa zvijezdama' najgledaniji program dana na svim televizijama!

Jedan od najpopularnijih svjetskih formata, 'Ples sa zvijezdama' vratio se u velikom stilu, a da su gledatelji jedva dočekali vidjeti prve plesne korake u showu 11 zvijezda i njihovih partnera, svjedoče i podaci gledanosti. Tako je uz prvu epizodu ovog hit showa bilo više od 723 tisuće gledatelja te je emisija ostvarila 45,9 posto udjela u gledanosti.

'Ples sa zvijezdama' bio je ujedno i najgledaniji program dana na svim televizijama, a odmah nakon njega slijedi Dnevnik Nove TV kojega je gledalo gotovo 670 tisuća gledatelja, a ostvario je 41,6 posto udjela u gledanosti. Dnevnik Nove TV bio je i prvi koji je u uključenju uživo gledateljima donio atmosferu iz užarenog studija tik pred sami početak live emisije.

U prvoj emisiji vidjeli smo nekoliko plesnih stilova s kojim su se predstavili kandidati, a prema ocjenama stručnog žirija na vrhu ljestvice našli su se Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić. Unatoč sjajnim komentarima žirija, ponekim konstruktivnim kritikama, mjesta za odmor nema – jer već od iduće nedjelje kreću i prva ispadanja iz showa, a ocjenama žirija pribrajat će se i glasovi gledatelja.

Josipa nam je otkrila zbog čega je komentare žirija slušala u suzama: ''Mislila sam da neću moći nastupati''

Uz sjajne kandidate i njihove impresivne koreografije, žiri sastavljen od vrhunskih profesionalaca, simpatični voditeljski dvojac, Nova TV je još jedanput pokazala zavidan nivo produkcije, što su naravno, prepoznali i brojni gledatelji.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 17.3. 2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju