Pročitajte zanimljivosti na koje nećete ostati ravnodušni i glasajte za najdražeg lika.

Uz prepoznatljive i zabavne osobnosti glavnih likova serije 'Začin ljubavi', rijetko tko će ostati ravnodušan. U nastavku pročitajte 10 zanimljivih činjenica o njima koje bi vas mogle iznenaditi.

1. Zejnep je obilježila prošlost

Glavna junakinja je Izgubila vjeru u ljubav jer je doživjela težak udarac. Kada je ostala trudna, dečko ju je ostavio te je postala samohrana majka. Zato je sada Zejnep neprestano na oprezu.

2. Fatih je strastven prema stvarima koje voli

Nikad mu u životu nije bilo teško, no svejedno je čvrst. Ima hrabro srce koje se može nositi sa svime, ali to će tek postepeno saznati.

3. Selin nema brige u životu

Fatihova 18-godišnja sestra Selin lijepa je i draga djevojka.  Za razliku od brata, ona majku nikad ne shvaća ozbiljno. Na sve pristane, ali napravi po svom, što nerijetko dovede do urnebesnih posljedica.

4. Irem ima zanimljivo zanimanje

Irem je Fatihova zaručnica i djevojka koju on mora oženiti prema Mukadesinoj želji. Završila je studij mode te je radila kao model na privatnim revijama.

5. Što kada Zejnep ode izvan granica?

Zahvaljujući odgoju, Zejnep je katkad konzervativna i konvencionalna. Zato, kad prestane biti konzervativna, zna biti toliko izravna da djeluje neotesano. Iako je izvana čvrsta kao stijena, zapravo je krhka srca.

6. Fatiha najviše muči ono što mu je najvrijednije

Fatihu je jako stalo do obiteljskih vrijednosti. No, muči ga zadaća koju mu je zadala obitelj. Iako se čini da svi žive za njega, Fatih zapravo sebe žrtvuje za njih.

7. Selim je dokazala da su društvene mreže korisne

Seim je ovisna o društvenim mrežama te ima širok krug prijatelja. Upravo ta otvorenost rezultirala je činjenicom da je samouvjerena i s lakoćom se odnosi prema ljudima.

 

8. Irem se susrela sa sudbinom koju ni jedna žena ne želi

Irem je uvidjela da voli Fatiha tek nakon što ga je izgubila. Zbog toga, kao i skoro svaka zaljubljena žena, čini sve kako bi rastavila Zejnep i Fatiha.

9. Zejnep ima vrlo zanimljivu osobost

Ne voli pokazivati svoje ožiljke. Voli izigravati čvrstu osobu. Obožava svog oca, ali tvrdoglava je poput njega. Ne posustaje lako. Teško priznaje da nema pravo. Ona je borac, dovitljiva je i zabavna.

10. Zejnepina osobnost nadopunjava Fatihovu

Nakon što prvi puta ugleda Zejnep, više ništa nije isto. Čak ni Fatih ne može vjerovati samomu sebi kad vidi što kao zaljubljen čovjek može učiniti.

Tko vas je do sada najviše oduševio?

glasova:

Ne propustite seriju 'Začin ljubavi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju