Nova TV ima najgledaniji serijski program, a Dnevnik Nove TV i dalje je na tronu informativnog programa!

Rezultati gledanosti za veljaču pokazuju kako je Nova TV grupa i dalje na samom vrhu televizijskog tržišta. Nova TV najgledaniji je nacionalni kanal u udarnom terminu i na cijelom danu, dok je Doma TV najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji, također u oba promatrana termina.

S ostvarenih 41,4 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu Nova TV grupa ostvarila je najbolje rezultate gledanosti u veljači.



U udarnom terminu svakodnevno je uz program Nove TV bilo više od 601 tisuću gledatelja. Nova TV tako u udarnom terminu, u usporedbi s drugim televizijama, ostvaruje najveći udio u gledanosti, čak 33,7 posto, a gledajući rezultate i na cijelom danu vidljivo je da Nova TV ostvaruje također najbolje rezultate s 23,9 posto udjela u gledanosti. Uz vodeći specijalizirani kanal u zemlji, Doma TV, u mjesecu veljači bilo je u prosjeku u udarnom terminu više od 137 tisuća gledatelja.

Uspoređujući informativne emisije sve tri nacionalne televizije, Dnevnik Nove TV i dalje ostaje prvi izbor gledatelja, pa je tako uz njega svakog dana bilo više od 694 tisuće gledatelja, odnosno Dnevnik Nove TV ostvario je 38,8% udjela u gledanosti.
Povjerenje su gledatelji ukazali i Vijestima u 17 sati koje su ostvarile 34,6 posto udjela u gledanosti, a uz njih je bilo u prosjeku više od 434 tisuće gledatelja svakog dana.



Lifestyle emisija IN magazin također postiže zavidne rezultate, a u uz nju je svaki dan u prosjeku nešto više od 407 tisuća gledatelja, dok je emisiju Provjereno u veljači u prosjeku gledalo 470 tisuća gledatelja.



Što se tiče serijskog programa, turska uspješnica Sudbina uvjerljivo stoji na tronu gledanosti, a uz nju u prosjeku uživa više od 751 tisuće gledatelja. Nakon Sudbine, najveći broj gledatelja je u veljači bio, također, uz turske serije Obitelj mog oca koju je u prosjeku pratilo gotovo 600 tisuća te uz seriju Anđeli koje je pratilo u prosjeku gotovo 460 tisuća gledatelja.



Gledatelji Nove TV odabiru i domaću dramsku seriju Zlatni dvori, a peripetije najpoznatijih Slavonaca u prosjeku je prethodnog mjeseca pratilo nešto više od 446 tisuća gledatelja.



Od Top 10 filmova u veljači, njih čak pet je na Novoj TV, od kojih je najgledaniji bio film Turist kojeg je pratilo više od 421 tisuće ljudi.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: veljača 2017.
Ciljna skupina: 4+



DNEVNIK.hr ČETVRTI NEWS PORTAL U HRVATSKOJ, A Zadovoljna.hr PRVI NAJPOSJEĆENIJI ŽENSKI LIFESTYLE PORTAL

Prema Gemiusovim rezultatima posjećenosti internetskih portala za mjesec veljaču news portal Nove TV DNEVNIK.hr ostvario je 1.248.255 jedinstvenih korisnika, što ga je tim rezultatom svrstalo na četvrto mjesto najposjećenijih news portala u Hrvatskoj.



Portal Zadovoljna.hr, također prema rezultatima iz veljače, nalazi se na prvom mjestu čitanosti ženskih lifestyle portala u Hrvatskoj. Obzirom da Zadovoljna.hr već duže vrijeme stoji na samom tronu naspram konkurencije, s brojkom od 664.701 jedinstvenih korisnika u veljači, portal Zadovoljna.hr ostvario je i osobni rekord prema broju jedinstvenih korisnika.



Izvor: Gemius
Razdoblje: Veljača 2017.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju