Saznajte zašto je na setu zaradio nadimak Raspjevani majmun...

Kada Sean (Josh Hutcherson) dobije kodiranu poruku s tajanstvenog otoka koji ne postoji na zemljopisnim kartama, započinje nova avantura. Planine od zlata, ubojiti vulkani i mnoge tajne dovoljan su izazov da se krene u potragu i spasi posljednje njegove stanovnike dok vulkan ne eruptira i otok zauvijek nestane.

Iako je ova avantura nastavak filma 'Putovanje u središte Zemlje, Josh Hutcherson je jedini od glavne glumačke postave koji glumi u oba filma. Josh Hutcherson je široj publici poznat po glavnoj ulozi u megapopularnoj sagi 'Igre gladi'.

Neprofitna organizacija 'American Humane' je motrila snimanje filma i, unatoč velikom broju životinja koje su bile u filmu, niti jedna nije bila ozlijeđena.

Sir Michael Caine u filmu zove poznatog Dwayne 'The Rock' Johnsona 'a singing sasquatch' što se prevodi kao Raspjevani majmun. Navedeno ni malo ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da je 'The Rock' u filmu imao pjevačku epizodu koja je mnoge iznenadila!

U videu pogledajte kako je otpjevao popularnu pjesmu What a wonderful world!

 

Avanturu 'Putovanje u središte Zemlje 2: Tajanstveni otok' ne propustite pogledati u subotu u popodnevnom terminu na Novoj TV! Više naslova potražite na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju