Sašu, Juricu i Ozrena do glavne nagrade očekuju dva završna dvoboja.

S obzirom na to da je najčešći dvoboj ove sezone bio dvoboj izdržljvosti na cijevi, Sašu, Juricu, Ozrena i Maju cijev je dočekala i u areni u drugoj borbi za glavnu nagradu. Maja se prva pustila s cijevi, stoga je za nju utrka za glavnom nagradom završila, a Jurica, Ozren i Saša postali su predfinalisti koji će pristupiti daljnjoj borbi. „Pustila sam se. Protiv muškaraca se ne može. Možda bi izdržala još, ali bolje da sam pustila. Ja sam svoj cilj ostvarila!“, rekla je Maja.



Ovoga puta princip izdržljivosti na cijevi bio je malo drugačiji. Farmeri su odmah počeli visiti s veće visine i to s dodatnim opterećenjem od šest i pol kilograma. Cilj je bio što duže visiti na cijevi, držeći se objema rukama i nogama za cijev. Roberto je počeo provocirati Maju na što mu je Drele rekao da je umjesto provokacija poželjnije navijanje. Maja se ubrzo pustila s cijevi te su se tako trojica farmera plasirali u daljnju borbu.



Sašu, Juricu i Ozrena do glavne nagrade očekuju dva završna dvoboja. Koga će idući dvoboj iznjedriti kao dvojicu finalista, ne propustite doznati sutrašnjoj epizodi Farme!


 

'Farmu' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju