Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, ekskluzivno će prenositi sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na svim natjecanjima u naredne četiri godine.

Nova TV prenosit će utakmice kvalifikacija za UEFA Europsko prvenstvo 2020., kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2022., utakmice UEFA Europskog prvenstva 2020., kao i UEFA Ligu nacija.

Nova TV ima najgledaniji program u zemlji, a on će odsad biti i još bogatiji. Naši će gledatelji imati priliku uživati u svim utakmicama Vatrenih u naredne četiri godine, a tim naše sportske redakcije omogućit će im jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj. Ovim novostima u programu, Nova TV dodatno će učvrstiti poziciju najjače multimedijalne platforme u zemlji“,  izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Kompanija United Media, vlasnik prijenosa utakmica svih nacionalnih timova za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju za natjecanje UEFA Liga nacija, kvalifikacija za UEFA EURO 2020TM i FIFA World Cup 2022TM te natjecanje UEFA EURO 2020 vrlo je zadovoljna što će Nova TV emitirati sve utakmice Vatrenih na teritoriju Hrvatske te tako promovirati vrhunski sportski sadržaj svojim gledateljima“,  istaknula je izvršna direktorica kompanije United Media Aleksandra Subotić.

Već i za vrijeme proteklog Svjetskog nogometnog prvenstva Nova TV se istaknula kao televizijska kuća koja je ostvarila izniman doprinos u praćenju sportskog sadržaja, pa su tako gledatelji osim svakodnevnih reportaža i javljanja uživo iz Rusije, imali priliku pratiti i atraktivne taktičke analize utakmica zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji proširene stvarnosti. Podsjetimo, ovaj inovativan projekt prepoznat je i od strane stručnog žirija prestižne međunarodne nagrade ''Content innovation awards'', te je Nova TV u finalu u kategoriji ''Virtual reality initiative of the year'' i to u konkurenciji s kanalom BBC Sport te AMC Networks International.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju