Preko 820.000 gledatelja.

Iako nisu ostvarili toliko željenu pobjedu, Hrvatska je još jednom bila uz Vatrene i bodrila ih kroz borbu protiv Francuske u drugom izdanju natjecanja UEFA Lige nacija. Sinoćnja utakmica, koja se prenosila uživo na Novoj TV, bila je najgledaniji program dana – u prosjeku ga je pratilo preko 820.000 gledatelja, uz ostvareni udio u gledanosti od 54,5%.

Gledatelje su kroz igru na Stade de France vodili komentatori Saša Lugonjić i Željko Vela, dok je Milan Stjelja u studiju, zajedno s nogometnim stručnjacima Matom Bilićem i Borisom Živkovićem, prije i nakon utakmice detaljno analizirao postave reprezentacija i njihovu igru. Uživo iz Pariza javljao se Vlado Boban koji je donio i prve izjave izbornika Zlatka Dalića i igrača nakon bolnog poraza protiv Francuza.

Uz nogometni blok, koji je počeo i završio studijskom emisijom, među najgledanijim programima dana bili su i Dnevnik Nove TV kojeg je pratilo preko 470.000 gledatelja uz ostvareni udio u gledanosti od 40,9% te Večernje vijesti – posljednju dozu najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta u prosjeku je pratilo gotovo 350.000 gledatelja, uz ostvareni udio u gledanosti od 37,8%.

Izvor: AGB Nielsen
Period: 8. rujna 2020.
Skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju