Više od milijun gledatelja pratilo nogometni dvoboj na Novoj TV

 Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je sinoć u veličanstvenoj atmosferi u Beču s 3:1 protiv Austrije u posljednjem kolu skupine 1 Lige nacija. Prijenos utakmice na Novoj TV pratilo je više od milijun gledatelja. Najgledaniji je to sadržaj ove godine prikazan na svim televizijama u Hrvatskoj, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 64,5%, te je od prvog konkurenta bio gledaniji za čak 600%.
Ovoga vikenda u svoju devetu sezonu ušao je najgledaniji zabavni show Supertalent, a nastupe osmero talentiranih kandidata koji su probili led u prvoj epizodi pratilo je preko pola milijuna gledatelja. S udjelom u gledanosti od 41%, prva epizoda Supertalenta bila je najgledaniji televizijski sadržaj u subotu, a osim što su gledatelji imali prilike vidjeti točke koje su ih raznježile, razveselile, zabavile i nasmijale, pao je i prvi zlatni gumb koji je zahvaljujući voditeljima Igoru i Frani otišao u ruke iluzionista Magic Leona koji će svoje uigrane trikove sasvim sigurno izvoditi i u polufinalu.
Najgledaniji informativni sadržaj ovog vikenda bio je Dnevnik Nove TV. Središnja informativna emisija u subotu je bila drugi najgledaniji sadržaj dana odmah iza Supertalenta, s udjelom u gledanosti od 29%, dok je u nedjelju Dnevnik Nove TV ostvario udio u gledanosti od 32%.

Izvor: UMTG
Pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Period: 24.9. i 25.9.2022.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju