Urednik portala Ivan Šimac otkiva zašto će svi zaljubljenici u nogomet biti sigurno uz Gol.hr!

Uskoro kreće Europsko prvenstvo u Francuskoj! Urednik portala Gol.hr Ivan Šimac otkrio je zašto će svi zaljubljenici u nogomet sigurno biti uz Gol.hr koji je najčitanija sportska rubrika u Hrvatskoj s više od 361.263 posjetitelja u travnju.

Nogometnom ludilu posebno se vesele sportski novinari Gol.hr-a Ivan Šimac, Ivica Medo, Marko Čeko, Vid Horvat i Neven Rihtar jer pripremaju fantastičan sadržaj za sve čitatelje. Naime, radi se o dosad najambicioznijem projektu GOL.hr-a. ‘Najvažnije je da će GOL.hr biti u Francuskoj. Naš nogometni analitičar Ivica Medo će nakon finala Lige prvaka prošle godine i El Clasica, izvještavati i s Europskog nogometnog prvenstva. Svakodnevno će se javljati iz kampa reprezentacije s najnovijim vijestima, izvještavati će s utakmica, prenositi atmosferu u gradovima u kojima igra Hrvatska. Naravno, tu su i njegovi komentari koji nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim’, rekao je  Šimac.

>> Složite svojih LEGENDARNIH 11

Jedan od najpoznatijih sportskih novinara u Hrvatskoj, Ivica Medo, u Francuskoj će biti dio ekipe sportske redakcije Nove TV predvođene s poznatim reporterom Stipom Sladoljevim pa će ga moći vidjeti i gledatelji najgledanijeg Dnevnika u zemlji. GOL.hr će iz Francuske prenositi snimke atmosfere, press konferencije, intervjue, kaže Šimac. ‘Osim najnovijih vijesti s mjesta događaja nogometnog ludila, ostatak redakcije brinut će se o tekstualnim prijenosima uživo, vijestima o ostalima reprezentacijama odnosno svemu onome što će naši čitatelji morati znati o Euru’, dodaje.

U suradnji s profesionalcima iz digitalnog marketinga Nova TV ekipa Gol.hr-a pripremila je i niz zanimljivih aplikacija. ‘Vratila se popularna GOLmanija koja je polučila velik uspjeh tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu. Prvo će se prognozirati tko prolazi skupinu, nokaut fazu i na kraju osvaja naslov europskog prvaka. Svi mi imamo svoje prognoze, pa da vidimo tko je najveći stručnjak u Hrvatskoj bez onog ‘znao sam’ kada sve završi. Nakon toga će se u GOLmaniji iz kola u kolo moći prognozirati sami ishodi utakmica pa ćemo i tu dobiti najboljeg kojeg čekaju i neke nagrade’, pojašnjava urednik Gol.hr-a.

Na Gol.hr-u već je krenula aplikacija Legendarnih 11 u kojoj svatko može izabrati svoju legendarnu momčad Hrvatske sastavljenu od nogometaša koji nisu više aktivni u reprezentaciji. Je li vam bolja Ćirina formacija 3-5-2 ili možda Bilićeva 4-4-2, hoće li uz Šukera biti u napadu Bokšić ili Eduardo, hoćete li sastaviti vezni red s Bobanom, Prosinečkim i Kovačem…? Mnogi su se već poigrali izbornika te izazvali prijatelje putem Facebooka.

Euro u Francuskoj je tek početak iznimno bogatog sportskog ljeta jer za vrijeme trajanja tog natjecanja, krajem lipnja i početkom srpnja, kreću košarkaška i teniska uzbuđenja. ‘Naši se košarkaši na kvalifikacijskom turniru u Italiji bore za odlazak na Olimpijske igre, a tenisači i tenisačice igraju Wimbledon. U srpnju već nogometni klubovi igraju pretkola europskih kupova, sredinom ljeta kreće nova nogometna ligaška sezona, a 5. kolovoza otvaraju se Olimpijske igre u Riju. Ljubitelji sporta, ljetni mjeseci rezervirani su za vas. GOL.hr će se pobrinuti da vam ne nedostaje najnovijih informacija, ali i sportske zabave’, poručuje redakcija Gol.hr-a.

>>>> Prognozirajte tko prolazi dalje - GOLmanija

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju