„Vratio sam se i ove godine jer mi je Janko obećao prolaz“

Ove nedjelje na rasporedu je pretposljednja audicijska epizoda Supertalenta u kojoj će svoje talente predstaviti čak trinaest kandidata.

Jedan od njih je stand-up komičar Filip Ratković kojemu će ovo biti treći nastup na Supertalentu. Dok prvi put nije dobio glasove za prolaz, drugi dolazak u Supertalent rezultirao je Jankovim i Davorovim prolaznim glasom, a ovoga puta Filip dolazi iskušati treću sreću. „Vratio sam se i ove godine jer mi je Janko obećao prolaz“, poručuje Filip te dodaje: „Nadam se da će Maja i Martina cijeniti moj novi pristup i moju ozbiljnost i snagu“.

S ciljem da osvoji sve članove žirija Filip otkriva da je predano radio na svojoj točki. „Moja točka ove godine je iznimno ozbiljna. Pripremao sam se iznimno puno. Dan i noć nisam spavao, razrađivao sam nastup“, tvrdi Filip koji se uzda u Jankovo izjavu da će u idućem pokušaju proći s četiri prolazna glasa. „Ovo je najopasnija točka koja je ikad bila na Supertalentu na našim prostorima, bez sumnje, proguglao sam“, tvrdi Filip, a ako je suditi prema njegovim najavama, ove godine priprema nešto neočekivano.

Nakon Filipova dolaska na pozornicu, članovima žirija neće trebati dugo da prepoznaju poznato lice, a svog obećanja prisjetit će se i Janko koji će mu poručiti da konačna odluka ovisi i o ostalim članovima žirija. „Mi ćemo prvo vidjeti tvoj nastup, pa ćemo vidjeti koliko se mi, odnosno ja, držimo obećanja“, zaključio je Janko.

Dok se iščekuje hoće li Filip ispuniti očekivanja, dosadašnji nastupi na društvenim mrežama privlače veliki interes gledatelja. Nastup Marka Bagarića sa 771 tisućom video pregleda još uvijek je pri vrhu trending liste, a na listu je dospio i nastup dobitnika posljednjeg zlatnog gumba, Tria Šubarić, s 227 tisuća video pregleda.

Hoće li treći dolazak Filipa Ratkovića rezultirati prolaskom u daljnje natjecanje te koji će kandidati svojim nastupima u sedmoj epizodi privući najviše pažnje doznat će se u nedjelju.

Izvor: YouTube analytics
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju