Odlični rezultati gledanosti

Jedan od jesenskih aduta Nove TV, humoristična serija 'Bogu iza nogu', sinoć je krenula s emitiranjem, a već je prva epizoda postigla odlične rezultate gledanosti. Naime, seriju je pratilo 39% gledatelja pred malim ekranima, a prva epizoda ostvarila je doseg od gotovo milijun ljudi. Serija 'Bogu iza nogu' bila je najgledaniji televizijski sadržaj cijelog tjedna, izuzev prijenosa kvalifikacijske utakmice Hrvatska – Slovenija koji je u utorak također emitirala Nova TV.

Prva epizoda gledateljima je predstavila uzbudljivu radnju i humoristične likove koje u glavnim ulogama igraju poznata glumačka lica kao što su Mirna Medaković Stepinac, Filip Juričić, Sara Moser, Mario Valentić i Slavko Sobin te tako pobudila interes kod publike željne dobre zabave, razonode i smiješnih zapleta.

Uspješan početak emitiranja razveselio je članove sjajne glumačke ekipe kojom se serija može pohvaliti. „Serija je jedinstvena. Neizmjerno mi je drago što je publika već u prvoj epizodi to prepoznala i radujem se svim budućim uspjesima“, izjavila je Mirna Medaković koja u seriji glumi jedan od glavnih likova, ambicioznu i vrckavu tajnicu Ljubicu.

Izvor podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 12.9.2021.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju