Hoće li Ferit ipak uspjeti spasiti Sejraninog oca i vratiti njezinu ljubav?

Uskoro se na Novu TV s novim nastavcima vraća omiljena turska serija koja je osvojila brojna srca gledatelja – ''Zlatni kavez''. Očekuju nas nove epizode ispunjene uzbuđenjem, intrigama i emotivnim trenucima. Ljubitelji dramatičnih zapleta i emotivnih priča imat će priliku uživati u novim, napetim epizodama serije koja prati strastvenu i kompliciranu vezu između Sejran i Ferita, donoseći neočekivane preokrete koji će sve prikovati za ekrane.

Riješite KVIZ i provjerite koliko ste dobro pratili radnju serije ''Zlatni kavez''!

Ljubavne nedaće koje prate mladi par Sejran i Ferita još od dana kada su se upoznali, svakim trenutkom sve su se više produbljivale, ali i komplicirale njihov odnos. Sad kad su oboje odlučili poći svojim putem, traumatična događanja ponovno ih zbližavaju. Uskoro će gledatelji imati priliku vidjet kako se raspleo dramatičan obrat u kojem Sejraninom ocu Kazimu život visi o niti, a Ferit je odlučio napraviti sve kako bi ga spasio. Sve se dogodilo jer je Feritov otac Orhan odlučio natjerati Kazima da plati visoku cijenu. Ferit koji nije mogao stajati po strani u ovoj opasnoj situaciji, ušao je u veliku borbu da spasi Kazima.

Sejran koja je na rubu gubitka oca, odlučna je dati zasluženu kaznu onima zbog kojih je ovo doživio, ne znajući da iza svega stoji Orhan. Prisjećajući se teških trenutaka u kojima ga je otac podržavao u prošlosti, Ferit se svim silama trudi sakriti istinu od Sejran, a istodobno se intenzivno trudi spriječiti da mu otac ode u zatvor. Sejran je zahvalna Feritu što joj je spasio oca, ali ne odustaje od pokušaja da osveti oca. Kad Ferit dovrši sve pripreme da prokrijumčari svog oca u inozemstvo, Sejran će napraviti konačni korak. Koji će to biti, ne propustite doznati u novim napetim nastavcima omiljene serije ''Zlatni kavez''.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju