Pripremite se za uzbudljive epizode koje će vas ostaviti bez daha!

Napeta turska dramska serija 'Istanbulska nevjesta' osvojila je gledatelje, što dokazuje da je upravo ova serija treći najčešće pretraživani pojam u Hrvatskoj ove godine, a brojne će razveseliti vijest da se ova serija uskoro vraća na male ekrane.

Popularna serija donosi priču o skromnoj Sureji i bogatom Faruku koji su zbog svojih razlika morali prijeći brojne prepreke koje su se našle na putu njihovoj ljubavi. U završnim epizodama prošle sezone gledatelji su mogli vidjeti kako je Adem proživljavao krizu zbog tajne koju je majka godinama krila od njega. Sureja i Faruk su, nakon što je Garip zbog infarkta završio u bolnici, počeli propitkivati njegovu vezu s Esmom. Gledatelji su vidjeli kako je Faruk bio ljut na Sureju koja mu je pokušavala objasniti zašto je do takve zabave došlo. Adem se naposljetku suočio s Rejhan, a taj susret završio je kobno.



Novi nastavci ove turske uspješnice otkrit će uskoro gledateljima pozadinu ovih događaja. Sureja će zbog Dilare biti prisiljena suočiti se s vlastitom istinom. Dok Ademov pokušaj samoubojstva i stvarnost koja ga je potakla na grozan čin stvara napetosti između Sureje i Dilare, veliki se raskol događa među Boranovima. Obračun između dva brata je neizbježan. Međutim, ovaj će se put susresti s viješću koju uopće nije očekivala. Neočekivan razvoj situacije događa se i oko Emira.

Veselite li se novim nastavcima?

glasova:

Kako će se razvijati situacija u novim napetim nastavcima omiljene 'Istanbulske nevjeste' gledatelji će moći vidjeti uskoro u programu Nove TV, a što se sve događalo u prethodnim nastavcima pristjetite se na službenoj stranici serije. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju