Ne propustite novi zabavni kulinarski show uskoro na Novoj TV!

Nova TV od 7.prosinca  donosi uzbudljivi zabavni natjecateljski kulinarski show Moja mama kuha najbolje u kojem će se u svakoj epizodi sučeliti dva tima. Kćerke ili sinovi, uvjereni da je recept njihove majke najbolji, morat će pripremiti jelo po kojemu su njihove majke poznate, naravno slijedeći majčine upute. Oba tima prilikom natjecanja sjajno će se zabaviti, a pobjednički će osvojit novčanu nagradu i priliku da obrani titulu u sljedećoj epizodi.

Oba tima na raspolaganju imaju 60 sekundi kako bi prema majčinom naputku iz smočnice prikupili sve potrebne namirnice, te ovisno o težini recepta - 20 do 40 minuta za kuhanje.
U prvom dijelu kuhanja majka daje isključivo usmene naredbe sa strane, a potom svakim pritiskom „gumba za paniku” može neograničeno puta ući u kuhinju i ‘pomoći’, dok se vrijeme odbrojava duplom brzinom.


Ako je nešto zaboravljeno u smočnici, majka može samo jednom iskoristiti džoker, otići među police i donijeti namirnice koje im nedostaju. Dok jedan tim kuha, drugi je u Špijunskoj sobi odakle komentira suparnički tim. To je mjesto gdje ćemo čuti sve komentare konkurenata.


Svaki tim mora pripremiti 2 tanjura - jedan za suparnike i jedan za žiri, a o pobjedniku odlučit će žiri Branko Ognjenović koji na slijepo kuša pripremljena jela i ocjenjuje.

Show prikazuje vrijednosti tradicionalnog kuhanja, s receptima koje gledatelji mogu lako pratiti i kasnije kuhati kod kuće. Kroz show će gledatelje voditi poznata glumica Ana Begić Tahiri, a jela će ocjenjivati vrhunski chef i kuharski akademik Branko Ognjenović.


Napetost, emocije, natjecanje i urnebesno smiješni trenuci sastojci su svjetske mega uspješnice koja se prikazuje u više od 10 zemalja - od zemlje iz koje je potekla, Španjolske, do Slovačke, Češke, Grčke, Albanije, Kanade, Rumunjske, Turske, Srbije.


 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju