Pogledajte reakcije s društvenih mreža natjecatelja showa "Ples sa zvijezdama".

Poznata slastičarka Ivana Čuljak, osim pripreme kolača i krafni ovih dana priprema svoj prvi nastup za „Ples sa svijezdama“. Na društvenim mrežama ju možemo pratiti pod nazivom „Neka jedu kolače“, a slastičarska zvijezda sada će kuhinju zamijeniti i plesnom dvoranom te imati priliku pokazati još jedan svoj talent – ovaj put plesni.

Tko je od profesionalnih plesača njen mentor i kako se s njim slaže pokušala je otkriti na svom Instagram Storyju, kojeg možete pogledati ovdje.

Domenica Žuvela iz dana u dan pokazuje da uz pjevački talent ima i mnoge druge. U ovoj sezoni pokazat će nam koliko dobro vlada plesnim podijem, a do početka showa publiku je oduševila novim videom na TikToku u kojem ima preko 80 tisuća pregleda.

U ovom TikTok videu pridružio joj se Pedro Soltz i jedno je sigurno – jedva ih čekamo vidjeti uživo.

@dome.nica.official Do prve emisije cemo bit avioni!!! 💃🕺 @plessazvijezdama.novatv #coincedance #fy #fyp #foryoupage ♬ Coincidance - Handsome Dancer

 

Uvijek spreman na zabavu Asim Ugljen na svom Instagram profilu podijelio je dobru atmosferu u društvu Vlatke Pokos i Matije Lovreca.

 Pratite show "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV od 6. ožujka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju