Ronald: ''Mislim da sam jadan s njom!''

Kandidate showa 'Ljepotice i genijalci' ovoga puta dočekao je izazov u kojemu su djevojke morale sastaviti namještaj, ali tako što su ih njihovi partneri morali navoditi po točnim koracima iz uputa. Najzapaženiji je u izvršavanju zadatka svakako bio osebujni par – Nicol i Ronald.

Stvar je već na početku „zakuhala“ Nicol iskomentiravši kroz šalu: „Mislim da Ronald ne zna dizajnirati stvari, ali bar će svi znati koji je njegov namještaj“. Tenzije su među njima rasle čitavo vrijeme, a prilikom sklapanja namještaja nisu se mogli dogovoriti ni koji će alat Nicol uzeti.



„Lijepo sam joj rekao da je kratki, mali i da je malo deblji, i vidi ga još i ona ništa“, Ronald je žustro i detaljno opisivao alat koji je Nicol trebala uzeti u ruke prema njegovim uputama. „Mislim ono, katastrofa“, sveukupni je Ronaldov komentar na njezine vještine sklapanja namještaja. Nikome nije bilo jasno je li Ronald krivo govorio ili Nicol nije dobro pratila upute jer se nisu mogli dogovoriti. Mislim da sam jadan s njom. Sve ostale cure rade normalno, ne deru se na svoje partnere, a ona na mene digla buku. Ona je nesnalažljiva i tvrdoglava, dere se na mene“, nastavio je komentirati Ronald.



Nicol je čitavo vrijeme gubila živce zbog Ronaldovih uputa koje nije mogla shvatiti. „Stvarno mislim da imam prag tolerancije na zavidnom nivou. Nitko se u životu nije tako derao na mene. Stvarno sam pokušala biti tolerantna, ali htjela sam ga ubiti“, kroz šalu je iskomentirala Nicol situaciju između sebe i Ronalda. „Derat' sam se morao jer je ona stvarno tvrdoglava!“, branio se Ronald, a ni ostalima nije bilo jasno njegovo deranje na Nicol. Ja bih tebe u vojsku poslao, majke mi!“, rekao je u jednom trenutku vidno živčani Ronald. „Ja bih tebe poslala na lekciju hrvatskog jezika“, brzo mu je odgovorila Nicol, što je njega još više razljutilo. Ajde ti šuti, ja znam bolje pričati nego ti. Pišem pjesme, pišem svoj SF roman, ti ćeš mene učiti!, nastavio je svađu, a Nicol mu je rekla kako je razlog svađe taj što je on „preiskompleksiran i prefrustriran“.

Kad su se sve tenzije smirile, proglašeni su i pobjednici izazova – Nino i Martina koji su prvi uspješno spojili svoj komad namještaja.



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju