Ne propustite pogledati nove transformacije ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato''!

U novoj epizodi glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Siniša Ružić odlazi u zlatnu eru jazza i utjelovljuje oskarovku Renée Zellweger s ulogom u filmu snimljenom prema jednom od najpoznatijih mjuzikala ‘’Chicago’’. Pri tom će imati gosta iznenađenja kojeg ćemo gledati kao Catherine Zetu-Jones. ’'Da nas baciš u bazen mislim da bi sva voda iscurila van’’, našalio se Siniša te dodao: ‘’Koreografija nije tako teška, ali će izgledati kao da je teška. Prilagođena je nama’’.

Lu Jakelić ovog ćemo puta gledati u fantastičnom izdanju kao kraljicu estrade Severinu pri čemu će prvo zapjevati njezinu baladu ''Dobrodošao u klub'', a zatim energičnu pjesmu ''Tarapana'': ''Jako sam vesela s odabirom dive i biti Seve makar na jednu večer me čini sretnom'', rekla je Lu te dodala da će izvedba biti jako ekstravagantna. Nakon druge uzastopne pobjede, Marko Braić vratit će nas u 1968. s transformacijom u kraljicu soula koja je u svojoj karijeri osvojila brojne glazbene nagrade - Arethu Franklin. ''Svi su me izazovi do sada spremali za ove nadolazeće, pa ćemo vidjeti što sam naučio'', rekao je Marko dodavši da će na pozornici biti prava diva i otpjevati pjesmu ''I say a little prayer''.

Balkansku superzvijezdu Gorana Bregovića Bregu utjelovit će Marina Orsag koja je u prošloj emisiji imala težak zadatak biti natjecateljica iz showa Lana Klingor Mihić. U sljedećoj epizodi Marina će interpretirati Bregin nastup iz Pariza 2013. godine i pjesmu ''Bella Ciao''. ''Vrlo mi je zanimljivo da me gljiva izaziva iz tjedna u tjedan, da se kao hiperaktivac apsolutno ne mičem'', komentirala je Marina izbor koju je je zapao.

 

Zanimljive nastupe ove će nedjelje priuštiti i ostali natjecatelji, pa ćemo tako gledati Maria Valentića u dvostrukoj ulozi – kao repera Seana Paula i atraktivne Becky G, dok će Nada Parmać utjeloviti pjevačicu Fleur East, a Lana Mihić Klingor Pharella Williamsa. Fabijan Pavao Medvešek sljedeću epizodu dat će sve od sebe da žiri impresionira kao Bon Jovi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju