Simpatični i uvijek moderni Gediz podijelio fotografije iz prošlosti

Uraz Kaygilaroglu utjelovljuje Gediza Išiklija čiji je otac bio jedan od najpoštovanijih gradonačelnika u regiji, stoga Gediz želi nastaviti njegovim stopama. On je popularan poslovan čovjek i Sandžarov poslovni partner. Kad je Nare došla u Muglu, Gediz se odmah zaljubio u nju, no Sandžar je njegov najbolji prijatelj. Gediz je pravi šaljivac. Vrlo je duhovit, ali kad se naljuti, njegov je bijes nezaustavljiv.

 

 

Po fotografijama na njegovom Instagram profilu rekli bismo da ni Uraz nije daleko od uloge šaljivog Gediza, možete li ga prepoznati na ovim fotografijama? Možda ga najviše odaje modni izričaj! 

 

 

 

 

Uz to, Uraz često objavljuje i fotografije s kćerkom koju odgaja zajedno s bivšom ženom s kojom je u odličnim odnosima. 33-godišnji glumac jako puno vremena provodi sa svojom kćeri i na jednom od svojih Instagram postova pohvalio se da je nakon dugo vremena zapalakao kada se rodila njegova kćer Ada i da oduvijek sanjao o tome da postane otac.

 

 

 

Ovog miljenika žena pratite u turskoj seriji "Ambasadorova kći" od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju