Ena: „Samo želim da drama što prije završi“

Prošla epizoda showa 'Ljepotice i genijalci' donijela je zanimljive obrate i prve suze. Svađe u vili sve su češće, Karla i Ivan napustili su show, a situacija između kandidata sve je napetija sa svakim novim nominacijama.



Čini se kako se strasti još dugo neće smiriti. „Nikakve drame ne želim, pogotovo ne oko sebe. Iskreno vjerujem da će ljudi sami vidjeti neke stvari“, izjavila je Ena čija je svađa s Nicol obilježila prošlu epizodu. „Ne prestaje i pitam se dokle može ići. Samo želim da drama što prije završi“, dodala je nakon što je Nicol ponovno rekla kako je istina na njezinoj strani. „Možda ona stvarno je psihički nestabilna, čuje glasove kojih nema“, rekla je Nicol pritom nimalo ne štedeći svoju sustanarku Enu.

S druge strane, ne žele svi sudjelovati u svađama među stanarima koje su sve češće. „Teško je s jedne strane slušati Nicol, a s druge strane Enu. U toj sredini pokušavam biti neutralna, ali nekako vjerujem Nicol“, govori Doris koja se pokušava držati sa strane. „Svatko od nas će biti nominiran kad-tad, nema se smisla ljutiti“, dodala je Doris pokušavajući ublažiti situaciju. Ipak, neki kandidati sumnjaju u iskrenost tvrdnji koje daje Nicol. „Nicol je prepredena, nije baš takva svetica kakvom se želi prikazati. S ovim zadnjim nominacijama je pokazala da kalkulira, što je to nego kalkulacija“, kazala je Anja. Unatoč tome što mu nije drago biti sudionikom svađa, Marijan je izrekao svoje viđenje situacije. „Pretpostavljam da je to sve radi njezine pobjede u showu“, rekao je aludirajući na Nicol. „Bit će svega i svačega, glavno da ja nisam u fokusu. Nek' si oni raspravljaju, meni paše“, dodao je Robert koji pokušava ne sudjelovati u raspravama.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Kandidate u novoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' očekuje još jedna transformacija kandidata, ali i novi izazovi koji uključuju superjunake i društvene mreže. O kakvom je izazovu riječ te kako će se svađa između kandidatkinja nastaviti kroz sami izazov, gledatelji će moći vidjeti u novom izdanju showa 'Ljepotice i genijalci'!

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju