Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ovog vikenda gledatelje Coolturist vodi u turističko istraživanje zemlje naših prvih susjeda - Talijana. Obzirom da bi Italiju, kao iznimno bogatu zemlju turističkim lokalitetima mogli predstavljati u puno epizoda, donosimo dvije epizode Italije. U prvoj će gledatelji imati priliku upoznati Veneciju i Toskanu.Saznajte sve o najpoznatijoj laguni na svijetu njezinih preko stotinu otočića koji su spojeni sa 170 mostova. Otkrijte na koje sve načine Venecija nažalost tone te zašto je za mnoge najljepši grad na svijetu i kada ju je najbolje posjetiti. Coolturist donosi priču o najpoznatijim stanovnicima grada, slavnim gondoljerima te neke tajne o njihovom zanimanju. Zanimljiva povijest grada u kombinaciji s turistički nezaobilaznim lokacijama, pretvorit će ovu epizodu u brzi vizualni vodič po Veneciji.Italija, kao zemlja na samom vrhu svijeta po broju turističkih posjeta godišnje, svoju popularnost može najviše zahvaliti čarobnoj regiji Toskani, koje je također dio ovotjedne epizode. Upoznajte ovu čarobnu regiju vina, maslina, vrhunskih zalogaja, kulture, mode, umjetnosti i svega na što pomislite kad vam Italija padne na pamet.

Ova epizoda također predstavlja gošću koja će ispričati sve o njezinom odrastanju u Italiji, mirisima bakine kuhinje i podijeliti neke tajne talijanskog umijeća u kuhinji.

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju