Alp Navruz će vas ostaviti bez teksta

Turska uspješnica Azra s Alpom Navruzom i Alinom Boz u glavnim ulogama svojim intrigama oduševila je mnoge ljubitelje prave turske serije. Glavni glumac otprije je poznati po ulozi zavodnika u seriji 'Fazilet i njezine kćeri' gdje je glumio crnu ovcu imućne obitelji Egemen, bogatog zavodnika u koji je bio platonski zaljubljen u Hazan. 

 

U seriji, o čijem se glumačkom kadru i scenariju puno govorilo prije početka emitiranja, glavne uloge dijele Alina Boz i Alp Navruz, a pozornost privlači koliko scenarijem, toliko i jakom glumačkom postavom koju čine još i imena poput Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Buraka Tamdoğana te Gökçe Yanardağ.

Serija Azra prikazala je nevjerojatnu priču o istoimenoj djevojci kojoj se u jednoj noći cijeli život preokrene. Njezin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza.

 

 

Naime, sve počinje kada Azra, koja studira u Americi sa željom da postane kuharica, se vraća u Tursku za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.

Želi prodati tvrtku i ulagati u druge poslove. U tome mu je najveća zapreka gđa Feride. Gđa Feride primijeti Dženkov rasipnički karakter i ne želi to dopustiti. To neizbježno Dženka i njegovu baku dovede u sukob. Pod prisilom gđe Feride živi u konaku, no želi se preseliti u vlastiti stan. On je čovjek od ljubavi na jednu noć. S Džansu njeguje prijateljstvo od srednje škole jer im se majke poznaju, no nije zaljubljen u nju. Prije svega misli na sebe. Sebičan je i želi uzeti ono što mu je ostalo od oca i živjeti život nezavisan od obitelji. Misli da se nalazi u centru svijeta vjerujući da se svijet okreće oko njega. 

 

 

Inače, Alp Navruz vrlo aktivan je na Instagramu gdje ima više od dva milijuna pratitelj(ica) koje često oduševljava svojim izgledom.

Propuštene epizode serije 'Azra' gledajte na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju