Do sada su ih podržavali iz publike, a sada im se priključuju na plesnom podiju!

 Još su tri emisije do kraja aktualne sezone ''Ples sa zvijezdama'', a ovotjedna emisija dovodi na plesni podij i posebne goste šest plesnih parova.

Marka Petrića i Gabrielu Pilić na plesnom podiju podržat će njihov zajednički prijatelj, te Gabrielin partner iz prve sezone i Markov kolega, glumac Slavko Sobin.

Jelena Perić i Marko Mrkić plesat će uz prijateljicu, inspirativnu sportašicu Maju Drobnjaković.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se na plesnom podiju snaći i Sandijeva braća Ismael i Jasmin Hadžić, te kako će Helena Janjušević složiti koreografiju za njih četvero.

Prijatelj Filipa Vidovića i Paule Jeričević, glumac Mislav Čavajda bit će također poseban gost desete emisije showa ''Ples sa zvijezdama''.

 

Pedrova kći Lara Soltz već je svog tatu i Valentinu Walme puno puta podržala u publici showa Nove TV i njihova je najvatrenija navijačica. Lara je imala priliku kratko, zajedno s mamom Iris, biti i dio uvodne točke u petoj epizodi, a ovog tjedna će pokazati i svoje plesne vještine te pomoći tati i Valentini osvojiti žiri i publiku.

Plesač Alan Walme će pak morati složiti koreografiju koja će ovaj put uključiti i Domenicinog prijatelja, nogometaša Vilibalda Vucu, a kako će se ovaj trojac snaći na plesnom podiju, uskoro ćemo saznati

Još će jedan par ove nedjelje napustiti show, no gledatelji će i ovaj put svojim glasovima imati priliku spasiti svoje favorite.

Ne propustite još jednu zabavnu i uzbudljivu emisiju ''Ples sa zvijezdama'', ove nedjelje od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju