U novoj sezoni gledat ćemo brojne upečatljive kandidate!

Nova sezona svjetski poznatog zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor' počinje u ponedjeljak, 6. ožujka u 22.15h na Novoj TV, a u Dominikanskoj Republici ove će godine sreću okušati dvadeset novih kandidata iz regije koji će sve blagodati modernog života zamijeniti boravkom u divljini koja je potpuno suprotna od svakodnevice na koju su inače navikli. Podijeljeni u dva različita tima, kandidati će na nepoznatom teritoriju pokušati nadigrati, nadjačati i nadmudriti jedni druge s ciljem da što dulje osiguraju svoje mjesto u natjecanju.

U nastavku upoznajte natjecateljice koje će se boriti u novoj sezoni:

Anđela Ćaćić je vesela, pričljiva i energična 21-godšnjakinja koja dolazi iz Like, a trenutno je zaposlena kao konobarica u Rijeci. Avanturistički je tip osobe i svaku priliku iskorištava za šetnju u prirodi ili boravak u šumi. Ima psa koji će joj, otkriva, najviše nedostajati za vrijeme trajanja showa, a prijavila se jer želi biti dio uzbudljive avanture koju donosi Survivor. U prošlosti je pratila show koji joj je, kaže, bio fascinantan, a sada i sama želi iskušati granice svoje izdržljivosti. Vrlo je spontana i društvena, pa joj nije strano ni da sama sjedne na autobus i otputuje u susjednu zemlju kako bi stekla nova poznanstva i iskustva. Anđela za sebe kaže da je komunikativna, spretna i snalažljiva, a smatra da će joj u Survivoru od velike koristi biti njezine kulinarske sposobnosti i dobro snalaženje u šumi. Ono što misli da bi joj moglo predstavljati najveći problem je brzina zbog ozlijede koju je imala na koljenu, ali vjeruje da svojom snalažljivošću sve može nadoknaditi. U slučaju pobjede, novac od nagrade potrošila bi na otvaranje ličke kuhinje koja bi svim generacijama nudila ukusna i zdrava jela.

Nora Dominko je pozitivna i vedra 23-godišnjakinja koja je po zanimanju hotelijersko-turistički tehničar. Motivacija za prijavu na Survivor bila joj je prošlogodišnja sezona koju je vjerno pratila s dečkom. Uvjerena je da može biti uspješna u natjecanju, a njezin je dečko u potpunosti podržava. Unatoč teškoj životnoj priči, Nora je vrlo smirena, pozitivna i ima snažnu osobnost, a za sebe kaže da je sarkastična, komunikativna i tvrdoglava. U Survivor se prijavila kako bi testirala svoje psihičke i fizičke granice, upoznala nove i zanimljive ljude i stekla korisno životno iskustvo. Smatra da će joj jedan od najvećih aduta u Survivoru biti timski duh jer je odmalena živjela u velikoj zajednici, a kao dodatne prednosti ističe svoju spretnost i izdržljivost. Najveći izazov mogli bi joj predstavljati zadaci preciznosti u kojima, smatra, nije najbolja, no vjeruje da bi uz dovoljno vježbe mogla znatno napredovati na tom polju. Nora vjeruje da joj ograničene količine hrane na otoku neće predstavljati problem, a svoju izdržljivost ne dovodi u pitanje jer se u jednom periodu života zbog financijskih razloga već našla u zahtjevnoj situaciji.

Marina Ivić Pivalica je fitnes trenerica iz Splita i vlasnica fitnes centra specijaliziranog za funkcionalne treninge. Završila je medicinski fakultet u Splitu s provostupničkom diplomom iz fizioterapije. Na prijavu za Survivor potaknuo ju je šestogodišnji sin Gabriel s kojim je pratila prošlu sezonu, a u donošenju odluke presudili su njezin sportski i avanturistički duh te ljubav prema izazovima. Strastvena je ljubiteljica motora i jahanja. Njezina snaga, preciznost i plivačke vještine neki su od glavnih aduta koji će joj, smatra, biti od ključne važnosti za uspjeh u showu, a najmanje se veseli spavanju na otvorenom i brojnim kukcima s kojima će se susretati na otoku. Velika je obožavateljica sporta, a posebno voli i psihološke i fizičke avanture.

Dubrovkinja Mihaela Pavlović je fitnes trenerica čiji se rad bazira najviše na treninzima sa ženama, grupama djece manjih uzrasta te djecom s poteškoćama u razvoju. Jedan od njezinih najvećih uspjeha u životu bio je osvajanje rektorove i dekanove nagrade na Kineziološkom fakultetu u Splitu koji je završila kao najbolji student u svojoj generaciji. Mihaela je obožavateljica sporta, a njezina je prva ljubav tenis koji je za nju bio vodilja ka upisivanju Kineziološkog fakulteta. Obožava avanture, a još od djetinjstva zaljubljenik je u ribanje i dan-danas čuva svoje prve osti. Velika joj je želja bila sudjelovati u Survivoru i bila je vjerni obožavatelj prethodne sezone čiju nijednu epizodu nije propustila, a prijavila se kako bi testirala svoje granice. Mihaela uz svoj stalni posao fitnes trenerice povremeno vozi taksi te treneria sveučilišnu žensku košarkašku ekipu s kojom je 2021. godine osvojila zlatnu, a 2022. srebrnu medalju na Državnim sveučilišnim igrama i plasirala se na Europske sveučilišne igre. Zbog sudjelovanja u Survivoru svoju ekipu neće moći predvoditi ove godine, koja bi joj bila treća zaredom, no bit će im najveća podrška iz Dominikanske Republike. Uz sportski duh, Mihaela ima izraženu kreativnu stranu, pa zajedno sa sestrom svoje slobodno vrijeme, kojeg priznaje i nema napretek, posvećuje izradi tradicionalnih ukrasa i kreativnih poklona za rođendane.

Antonia Ivić se od malih nogu bavi umjetničkim plivanjem, a u njezine 24 godine života okušala se u brojnim sportovima kao što su ples i boks. Trenutno sudjeluje u obuci plivača na zagrebačkim bazenima, a povremeno radi i kao model. Direktna je i nema problema s konfliktima. Zna što je čeka u Survivoru i spremna je na sve. Jedna od najvećih prednosti bit će joj snalaženje u vodi u kojoj se, tvrdi, kreće bolje nego na kopnu. Za sebe kaže da je vesela, otvorena, snalažljiva, direktna, komunikativna, uporna i promišljena, a najveći strah predstavljaju joj zmije i morski psi. Antonia se ne želi štedjeti kada su u pitanju nova iskustva, pa je tako i odluka za prijavu u show došla sasvim spontano. Nakon što joj je prijatelj otkrio da se prijavio u Survivor, ona se i sama odlučila na taj korak.

Draga Jovanović je diplomirala menadžment u hotelijerstvu. Osim toga, bavi se modelingom, i to od svoje 17. godine. „Još u djetinjstvu sam rekla sebi da ću se prijaviti za Survivor kada odrastem“, kaže Draga. Ona otkriva i što ju je motiviralo da se prijavi u Survivor. „Moja glavna motivacija je to što u Srbiji do sada nijedna žena nije pobijedila i želim pokazati da žene, uz to što su nježniji i ljepši spol, mogu biti i jači spol, kada ih okolnosti na to natjeraju“. Draga priznaje i da joj je velika inspiracija prošlogodišnja pobjednica Nevena Blanuša. „Drago mi je što je baš ona pobijedila i svakako mi je uzor“. Najveći problem na otoku predstavljat će joj održavanje higijene i duge kose, a misli da će joj najmanji izazov biti međuljudski odnosi. Za sebe kaže da je tvrdoglava, uporna, hrabra i snalažljiva. Na otok bi sa sobom ponijela sataru i sjekiru, a najviše će joj nedostajati obitelj i psi. Nema taktiku za pobjedu i vodit će se svojom intuicijom.

Natašu Kondić su u Survivor prijavile sestre i prijateljica. „Zašto baš ja u Survivoru? Ja sam netko tko voli trenirati, a osim toga volim nove stvari i izazove“, priča Nataša i dodaje da će joj najveći problem u Dominikani biti međuljudski odnosi. „Ne volim kada vidim da neko nešto može, a neće. Kada se neko prenemaže i odustaje, to me najviše nervira jer mislim da tamo trebamo svi dati 100 posto od sebe“, objašnjava. Kada je u pitanju hrana, ograničene količine neće joj biti problem. „Ni kod kuće ne jedem previše, znala sam gladovati nekada po cijeli dan“, samouvjereno priča Nataša. Ona se voli slikati i snimati, pa joj kamere tijekom snimanja emisije neće predstavljati problem. Nataša ima dvije kćeri i ističe da će joj na otoku najviše nedostajati obitelj i svi dragi ljudi, a sa sobom bi ponijela harpun i slatkiše.

Anja Andrejić je po struci diplomirani menadžer sigurnosti, a nekada se profesionalno bavila sportom te izdvaja tenis koji je trenirala deset godina. Kaže da je po prirodi pobjednik i borac koji ostavlja srce na terenu. Odmalena joj je bila želja da postane dio projekta kao što je Survivor te se raduje ovom novom iskustvu. Ono što joj je posebno zanimljivo kada je u pitanju Survivor je velika promjena u odnosu na svakodnevni život. Ističe da joj neće biti problem živjeti bez društvenih mreža jer se lako navikava na novitete, pa joj ovaj način izolacije ne pada teško. „Kad se nađeš u drugačijim okolnostima, jednostavno se snalaziš, navikavaš se na to i nakon nekog vremena ti postane svakodnevica“, ispričala je Anja, pa se osvrnula na očekivanja od odnosa s drugim kandidatima: „Mislim da sam prilagodljiva, svjesna sam da će biti različitih karaktera i to u takvim uvjetima gdje ste gladni, odvojeni od obitelji, sigurno će biti teških momenta, ali mislim da se mogu prilagoditi“. Na otok bi ponijela nešto što bi joj pomoglo da preživi, poput štapa za pecanje, i nešto što bi je podsjećalo na bliske ljude. Najviše će joj nedostajati upravo bliski ljudi.

Ana Božilović je policajka koja se brine o očuvanju javnog reda i mira u gradu. Ističe da je fizička spremnost uvijek potrebna u natjecanjima kao što je Survivor, ali smatra da je vrlo bitna i mentalna snaga, kao i faktor sreće koji ima veliku ulogu. Prirodnjak je, pa jedva čeka da uživa u prirodi bez mobitela i interneta. Dečko joj je bio najveća podrška pri prijavljivanju u Survivor. Ističe da su njezine najveće mane tvrdoglavost i nestrpljivost. Gurman je i uživa u hrani, pa će joj nedostatak hrane na otoku predstavljati problem, ali kako kaže – ne žali se kada ima neki problem i ne širi negativnu energiju. Smatra da su hrabrost, pouzdanost i čisto srce njezine najveće vrline. „Za mene je Survivor moderna povijest, a ja želim biti dio te povijesti. Pobjednici pišu povijest, a ja idem po pobjedu“, ističe Ana i dodaje da će srce ostaviti na terenu.

Marija Domitrović radi kao tattoo majstorica i DJ. Oduvijek voli prirodu i adrenalin, a zbog toga se i prijavila u Survivor. Na otoku će joj najteže pasti mentalna borba sa samom sobom, a nedostatak hrane neće joj predstavljati prevelik izazov jer često radi i po 12 sati i ne stigne puno jesti. „Što se higijene tiče, priroda je tu – imat ću vodu i pijesak da trljam zube, snaći ću se“, dodaje Marija. Kao svoje najveće mane ističe tvrdoglavost i impulzivnost, ali i naivnost. Ambiciozna je, ustrajna i odgovorna, što navodi kao svoje najveće vrline. Kako kaže, ljudima često na prvi pogled djeluje agresivno i arogantno. Voljela bi pobijediti u Survivoru jer bi joj bilo drago da pobjednica bude žena.

"Survivor" samo što nije počeo, a više zanimljivosti o kandidatima doznajte u njihovim intervjuima na portalu showbuzz.hr i službenoj stranici Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju